Asus12 0 Napisano 14 Października 2020 (edytowane) Witam . Pytanie jak myślicie będzie z tego coś czy raczej już nic ? Podkreślę że roślina ma już spokojnie 3.5 miesiące Edytowane 14 Października 2020 przez Asus12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaklinacz_wiewiorek 15 Napisano 14 Października 2020 ups, chyba cos poszlo nie tak, radze ja sciac, wysuszyc i mozesz sprobowac czy cos klepie ale osobiscie bym tego nie jaral ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Października 2020 To jakaś prowokacja czy co?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Października 2020 @Asus12 ja też bym to wyrzucił, ale każdy ma jakiś fetysz. Jedno jest pewne nie 3 maj tego dłużej, jak chcesz to spróbuj a jak nie to wywal z tego już i tak nic nie bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Października 2020 chyba ma trichomy więc można spróbować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 15 Października 2020 o co wam chodzi :P fajna purpurka, tylko troche chuda :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Października 2020 Na blanta bedzie, o co chodzi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 15 Października 2020 Ja bym palił żeby sprawdzić czy kopie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 15 Października 2020 Szkoda jej... Co ją doprowadziło do takiego stanu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 16 Października 2020 @zielonyjamajczyk wydaje mi się że to wina genetyki + mało nawozu na flo, weg też tutaj został skopany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 16 Października 2020 Jak są "łezki" to szkoda wyrzucić ? Tnij i susz.. ?? 2 gięty na ulicy nie leżą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach