mirecki 755 Napisano 11 Października 2020 Czy byłby ktoś zainteresowany zakupem hps 150 + zasilacza? Gdyby ktoś był chętny to po wrzucam zdjęcia i szerszy opis. Czas świecenia to ok 2100 h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamila3212 0 Napisano 28 Października 2020 A czy to nie jest za słaby sprzęt? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 28 Października 2020 @kamila3212 Za słaby do czego? Dla mniejszych boxów będzie odpowiedni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 28 Października 2020 @kamila3212 za słaby na co ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamila3212 0 Napisano 28 Października 2020 Ale jeśli chodzi o większe boxy to może nie być wystarczający. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 28 Października 2020 @kamila3212 Nie wiem co rozumiesz przez „większe boxy” ale powierzchnia 60x60 to max dla takiego hps’a. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 28 Października 2020 @mikosz ona chyba jakaś spamerka bo wcześniej widziałem 3 linki wklejała do jakichś stronek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 28 Października 2020 @Szym tez tak myślę. I kilka wypowiedzi w różnych postach o dupowatej treści. Handlarz CBD coś mi się wydaje . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 28 Października 2020 @zielonyjamajczyk nie, to jakieś z dupy linki do różnych stronek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 28 Października 2020 @Szym No tam zachwalała olejek co do stwardnienia rozsianego, i że apetyt po nim ma ekstra ? Dlatego tak pomyślałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 28 Października 2020 @Tester zaraz pewnie wleci i zrobi porządek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 30 Października 2020 @kamila3212 kupujesz lampę odpowiednio do boxa a nie lampę i do niego dobierasz sobie boxa. 60x60 to max na hpsa, ja mam 50x60 ale chcę go wymienić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach