Gość Napisano 7 Października 2020 @WielebnyMerry Nie bój się, @Seba691 ma racje Fakt, że się boisz to oznaka inteligencji, pamiętaj ? moim zdaniem tylko głupcy się nad tym nie zastanawiają w ogóle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Października 2020 Taa, rachunek 150% wzrósł, z tego powodu zrezygnowałem z wentylatora łazienkowej na razie i mam sam mieszka i wlot pasywny, i w sumie nieszczęsnego box-a @Groovebusters Może bym się nie zastanawiał jak bym handlować ale chce być niezależny pod tym wzgledem zamiar wydawać to inwestować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 8 Października 2020 @Seba691 @WielebnyMerry Kontrowersyjny temat z tym prądem, ile ludzi tyle opinii. Proponuję nie zaśmiecać koleżance fotorelacji, możecie wypowiedzieć się w nowo założonym przeze mnie temacie o uprawie przemysłowej w dziale off-topic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Października 2020 U mnie można rozmawiać o wszystkim ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 8 Października 2020 @mikosz z jednej strony ma rację bo lepiej później szukać informacji przydatnych do danej odmiany czy uprawy ogólnej, ale miło @Groovebusters że jesteś otwarta? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Października 2020 Wdowa i Blueberry wyszły z ziemi. Amnesia się nie spieszy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Października 2020 Amnesia się lekko wybarwia, wilgotność 80%, rosa na roślinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 15 Października 2020 Amnezja chyba ogólnie wolno się rozwija bo zawiera gen sativy, ale nadrabia na flo, ale to już nie pamiętam jak to z oryginalną amnezja jest bo to jest F1? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Października 2020 @WielebnyMerry to nasionko było takie jasne, malutkie i niemrawe, więc to może być przez geny nie wiem czy to F1, nie mogę znaleźć takiej informacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Października 2020 Amnesia stanęła w miejscu, Wdowa i BB zawijają się w szpon, są takie biedne, że aż wstyd mi wstawiać foty. Bawo dla mnie za zakupienie niesprawdzonej ziemi. Jak widać nie uczę się na błędach. Zawaliłam to. Zamówiłam już ziemię od hesi. @Tester przenieś proszę do nieukonczonych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach