Gość Napisano 5 Października 2020 Witajcie po przerwie! W związku z tym, że mój powód, dla którego przestałam hodować zniknął, rozpoczynam kolejną fotorelację na tym forum. nasiona: original amnesia dinafem, może dokupię jeszcze jakieś dwa klasyki; w tym grow stawiam na sezonówki lampa: na razie wykorzystuję jednego leda 28W, później pewnie moc dobiję do ok.80W, jak dojdą nowe rośliny będzie 240W fotoperiod: 18/6 i 12/12 Planuję zrobić wega w granicach 3-4 tygodni, jeszcze nie zdecydowałam o treningu, bo w poprzednim grow roślina rosnąca wolno dała porónywalny plon do tych po LST. Moim marzeniem jest mainlining. EDIT: nawozy: - Hesi TNT, Hesi Boost, Hesi Bloom Complex, Hesi Phosphorus Plus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 5 Października 2020 @Groovebusters nasiono z boku doniczki posadzone, chyba trening lst się szykował jednak będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Października 2020 @Tester chyba podświadomie o tym wiedziałam, masz rację ? jak ma urosnąć na 130cm to będzie ciężko bez LST @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 5 Października 2020 @Groovebusters a jaki powód miałaś że zakończyłaś hodowle? Przypomnij prosze? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Października 2020 @Farmerka mój ex to był powód, ja w końcu wybrałam Mary Jane a nie jego bezsensowne uprzedzenia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 5 Października 2020 @Groovebusters twarda jesteś? widocznie tak mialo być? powodzenia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Października 2020 O jak fajnie że nasze kobiety się odezwała.@Farmerka Ty coś wznawiasz czy jako obserwator zostajesz?@Groovebusters będę dopingować zwłaszcza że to amnesia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Października 2020 @WielebnyMerry ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Października 2020 No i elegancko będę 3mał kciuki żeby dobrze rosło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Października 2020 (edytowane) @Seba691 ? ad. temat: zakupiłam Blueberry od Zambeza i White Widow od RQS, jak wykiełkują to zrobię foto Edytowane 6 Października 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 7 Października 2020 @WielebnyMerry jak na razie nie mam czasu. Trzymam bonsaje jedynie. Ale tez juz chce je skończyć bo zaniedbalam i brzydko wyglądają? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 Dla zainteresowanych tym, co zrobiłam: https://www.wiki.haszysz.com/index.php/Napowietrzanie_korzeni Na dnie keramzyt, do niego włożone wężyki PCV (PS nie będę tam dmuchać) XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 ? Lubicie się bawić. Ja tam sypie ziemię BIOBIZZ light Mix i też dobrze rośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 @Seba691 ja się boję zamawiać ziemię na swój adres (nasiona kupuje w lokalnym seedshopie, nawozy mam od znajomego, a doniczki, ziemię i lampki z Obi/Castoramy) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 @Groovebusters przecież to wszystko jest legalne. Prędzej Cię po forum namierzą niż zrobią nalot za to że kupujesz ziemię nasiona itd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 7 Października 2020 @Groovebusters @Seba691 Nie ma co popadać w paranoje, odpowiedzcie sobie kochani na jedno pytanie - słyszeliście kiedykolwiek o kimś kto został namierzony po tym, że kupił worek z glebą? No właśnie... ? Sorki za offtop ale jak już jesteśmy przy temacie bezpiecznego korzystania z forum to czy korzystacie z VPN albo chronicie się w jakiś inny sposób? Co do grow to będę tutaj zaglądał, niech Ci się farci! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 (edytowane) @mikosz @Seba691 że przez ziemię nie, ale przez kupowanie nasion - kilka razy czytałam o tym, nawet tu był taki topic Jest poradnik na innym forum jak nie dać się złapać. M.in. było tam napisane, że policja sprzedaje skonfiskowane rzeczy na allegro i potem ma dane i robi pobudkę o 6 za dwa, trzy miesiące. Albo sklepy dają im swoją bazę danych. (taniesianie jebać Was) VPN nie używam, bo od 8 lat czytam o dragach, sadzeniu, jestem na hyperrealu i policja ma na to wyjebane. Wiem, że ma wyjebane bo kiedyś miałam z nimi czasem kontakt XD poza tym internet mam z karty, która nie jest na mnie. Jedyne co robię to szyfruje dysk, bo mam tam foty mj. Poza tym nie jestem nigdzie zameldowana, nikt nie wie gdzie się przeprowadziłam, nikogo nie sprowadzam do domu. A o swoim grow nie powiedziałam nikomu. Nawet znajomi nie wiedzą gdzie mieszkam, wynajmuje mieszkanie na nie swoje nazwisko, oj nieważne, dużo prewencji stosuje i nigdy mnie to nie zawiodło. A Wy jak się chronicie? Edytowane 7 Października 2020 przez Gość mentions @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 Nie chwale się znajomym że mam i to tyle lamy namioty itd z Amazona zamawiałem nasiona od RQS czyli z miejsc gdzie raczej danych dalej nie przekażą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Października 2020 Najważniejsze co może być to trzymać języ za zębami resztą to kwestia rozrzutnosci, sam się boję przypal bo prąd m skoczył. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 @WielebnyMerry nie masz co się martwić przypal by był jak byś takich lamp miał że 100 wtedy mogli by się dopatrzeć a tak nie ma szans @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach