zaklinacz_wiewiorek 15 Napisano 5 Października 2020 trichomy, 10 tydzien kwitnienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Października 2020 @zaklinacz_wiewiorek mleczaki jeszcze chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaklinacz_wiewiorek 15 Napisano 5 Października 2020 @Szym podobno mleczne maja najwiecej thc, i euforyczny stan? na takim wlasnie stanie by mi zalezalo najbardziej, niz dojrzale powiedzmy bursztynowe i zeby mnie wbijalo w fotel...dylemat mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Października 2020 @zaklinacz_wiewiorek ja swoje na mlecznych obciąłem i każdy znajomy co pali mówi że lepszego nie palił bo daje fazę a nie zamula. Mi też bardzo przypasowało palonko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Października 2020 @zaklinacz_wiewiorek przez lupę zobacz bo inaczej nie ugadniesz @Szym tak jak piszesz, chyba. Ale włoski już brązowieją więc chyba pora myśleć coś powoli o kosie. @zaklinacz_wiewiorek masz miejsce do suszenia? Z jeden dzień będziesz musiał na trymowanie poświęcić albo i dwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaklinacz_wiewiorek 15 Napisano 5 Października 2020 @Seba691 no i super, tez mam podobne odczucia, spalilem juz z tego kilka blantow i powiem ze masakra jest ? w pozytywnym tego slowa znaczeniu ? dlatego wlasnie chyba nie bede sie zastanawial i czekam do piatku 5 dni i leci 80% a w poniedzialek 3 dni pozniej same szczyty. Namowiles mnie ? @mirecki patrzylem dzisiaj na lustrzance, jak na dloni wszystko bylo i w wiekszosci sa to mleczne ale miejscami zaczynaja sie glowki robic delikatnie brazowe temu daje jeszcze jej 5 dni ? i konczy zywot w 80 procentach kilka postow wczesniej wrzucilem foto z boxa ktory zbudowalem ale i tak pewnie bedzie za maly, raczej spelnia funkcje, przy zbiorach bedzie wiatrak i grzejnik z termo na 20 wiec powinno dac rade, testy sie rozpoczely ? dwa razy juz spedzilem 2 godziny na przycinaniu wiekszych lisci i pewnie pol dnia sie szykuje przy obrobce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Października 2020 @zaklinacz_wiewiorek lepiej dłużej potrzymać to topy jeszcze nabiorą masy trzeba też czaić czy plechy nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaklinacz_wiewiorek 15 Napisano 5 Października 2020 @Szym nie bedzie plechy, nawet nie biore tego pod uwage ? wszystko bym powiedzial od samego poczatku do konca z curringiem bedzie ogarniete. Mam jeszcze amnezje z holandi zakitrana z wrzesnia jak bylem, tyle ze mial sie zrobil ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 6 Października 2020 Trzymaj to mistrzu mnie tez korci zeby scinac szybko swoje ale jeszcze trocheeee;) I tak z tygodnia na tydzien hehe pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaklinacz_wiewiorek 15 Napisano 6 Października 2020 @Daw91 haha wiesz co mowisz ? mam tak samo tyle ze to juz 6 miesiac ? z 20 roslinek wybralem jedna i co sie okazalo tylko jedna byla taka hehe wiec ma sie to szczescie w nieszczesciu bo wszystkie inne juz z 3 msce temu zostaly zjarane hehe no co zrobic ? ide podlac dobrociami i czekamyyyyy ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 6 Października 2020 To samo juz 6 miesiac ? przy roslinkach jestem codziennie 10x hehe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaklinacz_wiewiorek 15 Napisano 7 Października 2020 @Daw91 ja to samo hehe ? wlasnie ide otworzyc szklarnie i pogadac z dziewczynka co by sie szykowala powoli ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarnyhh 2 Napisano 12 Października 2020 i jak sytuacja? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 12 Października 2020 @zaklinacz_wiewiorek elo ja juz po , czas na ciebie pozdro;) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Października 2020 @Daw91 masz troszkę tematu. Ja za 2 tygodnie dam znać ile wyszło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 12 Października 2020 @mirecki no no dobrze jest ,aby z glowa jarac hehe , susze liscie wiatraki I odpady z przytopowych I bede bral sie za haszyk,daj znac ile wyjdzie,ja tez jak wyschnie powaze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 12 Października 2020 @Daw91 wrzucisz temat jak zrobiles hasz? Może się komuś przydać, no i ja jestem ciekawa.? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 13 Października 2020 @Farmerka ok niemasprawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 13 Października 2020 @Farmerka suszysz liście, dobrze mrozisz, później je ucierasz i przez siateczke przepuszczasz (np pończocha) i dodajesz kilka kropel wody i już ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 13 Października 2020 @mirecki przeczytaj co napisalam i do kogo. Dzięki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach