Cholender 3,786 Napisano 26 Sierpnia 2024 Możesz nawet woda święcona oligaceńska podlewac. Matko co to za pytania. Wez gosciu poczytaj troche forum, a nie w jednym temacie chcesz zdobyć cala wiedze wyłożona na talerzu 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 260 Napisano 27 Sierpnia 2024 @Boczelli ja zawsze biorę wodę z kościoła przy wejściu masz najczęściej. Rośliny rosną jak pojebane 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,552 Napisano 27 Sierpnia 2024 Podobno tą święconą można rozcieńczać ze zwykłą wodą domową (w każdych proporcjach) i zawsze zachowuje swoje właściwości. 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 77 Napisano 28 Sierpnia 2024 Woda perfumowana tez będzie git, a jak już jesteśmy przy podlewaniu to niedługo chce ścinać outa, zrobiłem na 3paku od biobizz i rozumiem że ostatnie 2 tygodnie tylko woda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 62 Napisano 18 Listopada 2024 Tak czytam i czytam i chcialbym dopytac o podlewanie sadzonek. Z reguły widze, ze ludzi pisza zeby powierzchnia byla wilgotna tzn. gdzies tak 5cm w głąb donicy. Przy doniczce 11l zostaje mi kolo 20cm ziemi. Mam iść ta sama zasadą? Czyli 5cm wilgotna, a reszta sie nie przejmowac? Ogladałem gdzies na YT, ze ludzie kieruja sie zasada 1/4 tzn. Przy donicy 11l powinienem dawac kolo 2.8L wody. Tyczy sie to tez sadzonek czy okreslonego stadium rosliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 18 Listopada 2024 @hazera przy 10L ja leję jakieś 1,75litra wody maxymalnie.... i to wtedy jak roślina jest już dosyć duża. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 15 Napisano 4 Grudnia 2024 Witam Wiem że z 2 tygodnie przed ścinką nie podawać już nawozów. Ale jak jest z samą wodą bo PH jest ponad 7 A one potrzebują przy kwitnięciu 5.8 /6 Czy mam już dawać samą wodę kranowe odstaną żeby przepłukać korzenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 239 Napisano 4 Grudnia 2024 @Bluetooth83 nie musi być odstana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 15 Napisano 5 Grudnia 2024 10 godzin temu, Kibic napisał: @Bluetooth83 nie musi być odstana Ale dodawać tego PH - redukcję? Czy sama woda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 239 Napisano 5 Grudnia 2024 @Bluetooth83 nie trzeba przy takim ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach