mirecki 755 Napisano 10 Września 2020 Witajcie. Stosuje ktoś z Was super cropping na ok 2-3 tyg przed kosą? Grubo bo grubo ale słyszałem że trening ten zwiększa ilość terpenów w mj a co za tym idzie zwiększa się aromat oraz smak topów. Stosuje go ktoś? Może się ktoś coś wypowiedzieć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Września 2020 @mirecki 2-3 tygodnie przed ścinką nie słyszałem aby ktoś robił taki trening @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Września 2020 @Szym To ja spróbuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Września 2020 2 godziny temu, mirecki napisał: @Szym To ja spróbuję Po co będziesz stresował rośline w najlepszym momencie kwitnienia? Jak nie masz potrzeby to nie łam ich bo one po takim lamaniu dochodzą ponad tydzień do siebie. To bedziesz w tydzień plecy ale twoje rosliny rob co chcesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Września 2020 @Dobry_Człowiek! Nie chce reklamować nikogo ale marihuanista bodajże coś o tym wspominał. Ja mimo wszystko spróbuję na kilku łodygach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 4 Listopada 2020 @mirecki i jak poszedł super cropping? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 4 Listopada 2020 @mirecki Też jestem ciekaw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 9 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk @Jamajczyk13 siemka. Niestety nie odpowiem Wam na to pytanie bo podczas ścinki spieszylem się i pomieszałem temat ;/ ale ogólnie nie zauważyłem po krzaku nic złego. Ale nic straconego, za 2 tygodnie kupuje panel ledam i lecimy z nowym tematem indoor więc tam potestuje i już nie będzie pomyłek ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach