Mieszko1 88 Napisano 29 Listopada 2020 @mikosz uważaj tylko teraz z tym ph bo mi się szybko spowrotem podnosiło, ja teraz cały czas leje pożywkę z ph 4.5 bo inaczej ph ziemi mi skacze do góry. Zajebiscie ze udało Ci się to ogarnąć, oby dalej bez problemow ?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Listopada 2020 No dla mnie szacun dla @mikosz ? wielki człowiek . Lubię go . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 29 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk Chyba nie zasłużyłem sobie na miano wielkiego człowieka, ale bardzo mi miło! ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 1 Grudnia 2020 Mamy jedno śpieszące się Gelato Dream, być może przez to, że kiedyś było złamane teraz jest tak do przodu. Ile jej jeszcze dajecie? Dużo jeszcze spuchnie? Zaraz idzie 42 dzień od pokazania włosków, producent podaje 56 - 63. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Grudnia 2020 6 minut temu, mikosz napisał: Dużo jeszcze spuchnie? dużo już chyba nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Grudnia 2020 @mikosz Niestety nic z tego nie będzie, więc wyrzuć to i powiedz , gdzie to wyrzuciłeś :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 2 Grudnia 2020 @mikosz ze dwa tygodnie i tnij.. Akurat na same święta wyschnie ???? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 2 Grudnia 2020 @mikosz Jeszcze wszystko chyba przezroczyste jak widzę na tym zdjęciu. Przy mlecznych bym walił flusha, i pewnie wyrobisz się tak samo jak ja. 7-14 dni do ścinki. Mikosz u mnie identycznie było że złamana wyjebała najwyżej ze wszystkich, w zasadzie pod samą lampę, i to będzie jeden z najbardziej okazałych topów. Ale masz piękne liście na niej. Dobrze odżywiona jest. U mnie na tej dochodzącej to wysysa wszystko już jak leci i liście suche się robią. Elegancko ! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 3 Grudnia 2020 flo dzień 43 Jak sytuacja w namiocie? Dobrze idą? ? Obstawiajcie ile wyjdzie z całości, wymyślę jakąś nagrodę dla osoby która będzie najbliżej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 4 Grudnia 2020 @mikosz Przyjacielu życzę Ci minimum 400 a najlepiej koło 460 . Ja trafię to nagroda na schronisko ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 4 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk Optymistyczna wersja. Popełniłem dużo błędów, jak wyjdzie 400+ to będę przeszczęśliwy. Najważniejsze, że się dużo nauczyłem a to przecież jeszcze nie koniec ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 4 Grudnia 2020 Obstawiam 388g ???? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 4 Grudnia 2020 Stawiam 420 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 4 Grudnia 2020 Obstawie 488 suchego tematu ✂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Grudnia 2020 362g Nagrodę w całości przeznaczę na dom mojego dziecka ? 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Grudnia 2020 280g. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Grudnia 2020 250 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychuNBW 47 Napisano 6 Grudnia 2020 (edytowane) 200 suchego bez łodyg itp. Edytowane 6 Grudnia 2020 przez krzychuNBW @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Napisałem to już na innej fotorelacji ale napisze i tutaj, może Ci się przyda. Ogólnie po konsultacji z jednym z użytkowników tego forum, i po przeczytaniu kilku artykułów na zagranicznych forach jedna rzecz może się przydać . Otóż nie powinno się regulować ph przy dodawaniu odżywek od biobizz jeśli korzystamy z ziemi biobizz!!! Jeżeli po dodaniu odżywek ph pożywki nie jest większe niż 7.3-7.5 ph to mikroorganizmy w glebie biobizz same wyregulują to ph ale tylko w dół! Nie podniesa nam ph do góry. Co innego jeśli mamy naprawdę twarda wodę wtedy można użyć ph- ale ważne aby obniżać to ph organicznymi produktami które nie zniszczą mikroorganizmow w glebie. Sam miałem i ciągle mam problemy z tą ziemia i nawozami ale wkrótce przeprowadzę mały eksperyment na moim krzaku który to wszystko zweryfikuje. Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Mieszko1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 17 Grudnia 2020 Gelato poszło we wtorek pod kosę i już sie curruje w słoiku. Wyszło 34 g suchego po trimmingu, wcześniej jeszcze zerwałem 7 więc łącznie będzie ok 41. Pozostałe roślinki już po flushu, w przyszłym tygodniu pewnie coś będzie koszone. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach