zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Grudnia 2020 @mikosz a jak Ty tak szybko suszysz ? Ładnie zbite !! Ja kosiłem w niedzielę i dalej wiszą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 17 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk Zrobiłem tymczasową suszarnie z nowego namiotu, wytrymowane topy leżały tam na siatce a dookoła siatki obieg powietrza dzięki dwóm dużym mieszkom. Wilgotność w namiocie poniżej 40% i jakoś tak wyszło że już suche. To to na zdjęciu suche ważyło 160 g. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Grudnia 2020 No ja suszarnie zrobiłem sam. Warunki teraz 60 % a temperatura 20. Ale jeszcze łodygi się w rękach nie łamią dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 3 Stycznia 2021 Trochę mnie nie było ale wracam z dobrymi wieściami. Wszystkie rośliny poszły już pod kosę, zostały wysuszone. Obecnie ziółko leży zasłojowane z Integrą Boost 62%, jak odleży swoje to dam znać jak ze smakiem i mocą ale na ten moment jestem już zadowolony. Gelato Dream 34 39 47 = 120 Future #1 41 30 57 = 128 Blackberry Moonrocks 54 23 61 = 138 Razem 386 gramów, myślałem że będzie gorzej 😊 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Stycznia 2021 @mikosz no dobre topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 3 Stycznia 2021 @mikosz a właśnie wczoraj przeglądałem twoja relacje jeszcze raz od pierwszej strony, z racji biobizz. Ładnie wyszło piona :)! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 26 Stycznia 2021 Piona za odratowanie też oglądałem wyciągam wnioski miałem podobny problem all Mix wniosek za mocny dużo ma w sobie nawozów składników jak zwał tak zwał zjebalem swoją uprawę ostatnią przez niego Light Mix o niebo lepiej teraz . . . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach