Jamajczyk13 106 Napisano 16 Sierpnia 2020 Elo Elo zielona rodzino?? Bo serwery w NL i zarejestrowana strona też w NL.. Taki mały wywiad ? Dużo z was w Holandii mieszka? Ja już dekadę i odkąd mam swój kąt lecę z boksem drugi raz ( ścinka we wrześniu ?) przygód masa hehe ale śledzę fotorelacje u Was by mieć "top" topy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Sierpnia 2020 @Jamajczyk13 witaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Sierpnia 2020 joł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 28 Sierpnia 2020 Siema. Ja sasiad zza miedzy bo z DE. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Sierpnia 2020 @CheMsKuN jaki Land? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 28 Sierpnia 2020 Siema jamajczyk. Ja po sąsiedzku. Belgia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 28 Sierpnia 2020 36 minut temu, Seba691 napisał: @CheMsKuN jaki Land? nrw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 28 Sierpnia 2020 Ja tez (niedlugo) NRW. Sporo nas jest... ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Sierpnia 2020 Wszyscy NRW i tylko ja RP ale w sumie to dwa sąsiadujące landy. Jak wam puszczę paczkę na renie to wylowicie u siebie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Sierpnia 2020 Witaj Jest też kilka osób z UK? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 28 Sierpnia 2020 Siemasz, niestety polska ziemia , dobra ziemia haha. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach