Paczka12 19 Napisano 19 Maja 2020 @Dominika3 Pytałaś o szybkie odmiany. W prawdzie nie mam żadnej tych podanych przez Ciebie, ale właśnie kwitnie u mnie odmiana Quick one z RQS dzisiaj 40 dzień o ile dobrze liczę - obecny postęp możesz zobaczyć w mojej FR (pierwsza fotorelacja, początkujący Quick One AF). Dopiero co wrzuciłem up'a do FR więc na świeżo można podejrzeć. Producent podaje, że od pestki do ścięcia 8-9 tygodni... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 19 Maja 2020 @Paczka12 Ok dzięki za info :) Po pracy przejrzę Twoją FR ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 19 Maja 2020 @Dominika3 przejrzyj w pracy ? Też taki trochę felieton @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 19 Maja 2020 @Wentyl W pracy nie chcę nikomu smaka robić ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 19 Maja 2020 Chłopak jak założy sobie konto to będzie te wiadomości czytał ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 19 Maja 2020 @Legalize@LLBanditos czyli jest szansa narobić trochę przypału ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 20 Maja 2020 @Wentyl hahah dokładnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Maja 2020 @Wentyl @Legalize@LLBanditos Wcale bym się nie zdziwił gdyby już był, a może nawet ma na imię Kamil ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 20 Maja 2020 Kamil? Ja też tak mam haha ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 20 Maja 2020 @Bimbrownik chcesz nas tu wszystkich wystraszyć? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Maja 2020 @Wentyl @Legalize@LLBanditos Kamil21 ale tylko strzelam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 20 Maja 2020 @Bimbrownik albo to, albo ma cichego wielbiciela ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 26 Stycznia 2021 3 lata uprawialem auto ak. Aut zawsze spk . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 23 Września 2023 Gorilla cookies od fast bud😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 29 Września 2023 @PaprykaPatryka jAK długo od pestki do ścinki i ile ci wyszło z krzaka jeśli możesz powiedzieć 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 30 Września 2023 @polecam 420 @polecam 420 68 dni 340 mokrego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 22 Lutego Ciekawa nowość Auto Big Bang 🔥👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach