Jump to content
Tester

Polecane Automaty

Recommended Posts

Automaty czyli szybkie odmiany gotowe od kiełka do plonu w ok. 3 miesiące. Nadają się zarówno na indoor jak i na outdoor. Jeśli znasz jakieś dobre automaty które mógłbyś polecić, to możesz podzielić się nimi w komentarzu.

panpestka ma spoko autosy

ggs szczegolnie te nowe

somango auto z taniesianie - inna jazda

creammandarine xl spoko zapach

fast budy lsd jest spoko 

Hejka Wszystkim jeszcze raz ? Ktoś już z Was testował uprawę tych rzekomo "super szybkich" odmian jeśli chodzi o automaty? Jeśli tak to jak to faktycznie wygląda czasowo od fasolki po ścinkę? Zdaje sobie sprawę że producenci zazwyczaj zaniżają ten czas z wiadomo jakich względów, ale ciekawi mnie czy może komuś się poszczęściło i wpadła mu w rączki taka odmiana? ?

Posiadam aktualnie z tych szybkich Critical F1 i Northern Light F1 od Pana pestki. Ten drugi zaczęłam w czasie pierwszego grow i szła dość szybko, przerastała na wysokość Auto Devill-a a nawet jeszcze nie zaczęła kwitnąć ? No i coś ja brało od początku ? 

Nie powiem że kusi mnie aby dać je obie do boxa, tylko nie wiem czy facet to ogarnie bo tym razem on chce się wziąć typowo sam za ogródek ?

Edited by Dominika3
.

@CheMsKuN A wiesz że tak mu właśnie powiedziałam? ? Tylko nie mam właśnie już gdzie drugiego postawić a w miejscu na którym stoi obecny nie ma możliwości by postawić większy, a myślałam właśnie o takim przegrodowym ? No ale one są spore ?

A wracając do tematu to mam jeszcze fasolki z Mazara i Gorilla glue (obie auto) i nie wiem które dać facetowi na pierwszy strzał ?

@CheMsKuN hahaha a ja co mam powiedzieć przy moim "pudełku zapałek"? ? No ale nie powiem że przeszło mi przez myśl aby spróbować posadzić 3-4 sztuki tylko nie wiem czy ta jedna lampa dałaby radę. Raczej nie ale i tak mnie kusi by spróbować bo lubię wyzwania a tym bardziej eksperymentować ?

@Dominika3 Mazar stabilniejszy, wybaczy wiecej bledow .

15 minut temu, Dominika3 napisał:

?

@CheMsKuN hahaha a ja co mam powiedzieć przy moim "pudełku zapałek"? ? No ale nie powiem że przeszło mi przez myśl aby spróbować posadzić 3-4 sztuki tylko nie wiem czy ta jedna lampa dałaby radę. Raczej nie ale i tak mnie kusi by spróbować bo lubię wyzwania a tym bardziej eksperymentować ?

Nie ma co sie czaic, jak masz pestki to pchaj tam 4 krzaki, widzialem juz takie grow, calkiem sensownie to wygladalo. Wiadomo ze rogi boxa beda mniej doswietlone, i topy w tych miejscach beda mniejsze i mniej zbite, ale suma sumarum zbierzesz wiecej jak z jednego czy dwoch krzakow.

@CheMsKuN Ok to dam mu jednego mazarka i jedna z tych "fest fast" ? mam nadzieję że chociaż z jednej coś będzie (dla mnie oczywiście) ? No bo on to bardzo rzadko co daje się namówić na konsumpcję - I tym bardziej mnie to denerwuje że  się do tego rwie ??