Tester 1,401 Posted March 6, 2019 Automaty czyli szybkie odmiany gotowe od kiełka do plonu w ok. 3 miesiące. Nadają się zarówno na indoor jak i na outdoor. Jeśli znasz jakieś dobre automaty które mógłbyś polecić, to możesz podzielić się nimi w komentarzu. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andi 427 Posted July 25, 2019 White Russian auto polecam dobra mocna odmiana Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kibic 230 Posted July 25, 2019 OG Kush Auto od Dinafem bardzo mi odpowiadała moc tej odmiany i zapach Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Filozof 38 Posted July 26, 2019 Diesel Ryder miałem mocno trzepała Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Podróżnik 15 Posted July 26, 2019 White Widow AF mocno oblepiona żywicą i nieźle kopie 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gumiś 15 Posted July 26, 2019 LSD-25 Auto od Fastbuds dobre plony i moc Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
jinu 28 Posted August 15, 2019 +Speed Auto szybko leci producent pisze 60 dni ale 70 jest realny czas Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wiesiu 80 Posted August 15, 2019 trzeba będzie sprawdzić Blueberry AF Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pan 79 Posted August 24, 2019 panpestka ma spoko autosy ggs szczegolnie te nowe somango auto z taniesianie - inna jazda creammandarine xl spoko zapach fast budy lsd jest spoko Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dominika3 102 Posted May 18, 2020 Hejka Wszystkim jeszcze raz ? Ktoś już z Was testował uprawę tych rzekomo "super szybkich" odmian jeśli chodzi o automaty? Jeśli tak to jak to faktycznie wygląda czasowo od fasolki po ścinkę? Zdaje sobie sprawę że producenci zazwyczaj zaniżają ten czas z wiadomo jakich względów, ale ciekawi mnie czy może komuś się poszczęściło i wpadła mu w rączki taka odmiana? ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,401 Posted May 18, 2020 @Dominika3 przy szybkich genach idealnych warunkach to te super szybkie automaty gdzieś w 70 dni potrafią dojść... Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dominika3 102 Posted May 18, 2020 @Tester A miałeś może przyjemność uprawiać coś z tych szybkich? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,401 Posted May 18, 2020 @Dominika3 dużo miało się automatów, ale wszystkie outdoor i ok 3 miesiące od kiełka do plonów Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dominika3 102 Posted May 18, 2020 (edited) Posiadam aktualnie z tych szybkich Critical F1 i Northern Light F1 od Pana pestki. Ten drugi zaczęłam w czasie pierwszego grow i szła dość szybko, przerastała na wysokość Auto Devill-a a nawet jeszcze nie zaczęła kwitnąć ? No i coś ja brało od początku ? Nie powiem że kusi mnie aby dać je obie do boxa, tylko nie wiem czy facet to ogarnie bo tym razem on chce się wziąć typowo sam za ogródek ? Edited May 18, 2020 by Dominika3 . 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
CheMsKuN 683 Posted May 18, 2020 @Dominika3 Jak facet chce sie wziac za ogródek, to niech sobie zalozy wlasny ? 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dominika3 102 Posted May 18, 2020 @CheMsKuN A wiesz że tak mu właśnie powiedziałam? ? Tylko nie mam właśnie już gdzie drugiego postawić a w miejscu na którym stoi obecny nie ma możliwości by postawić większy, a myślałam właśnie o takim przegrodowym ? No ale one są spore ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
CheMsKuN 683 Posted May 18, 2020 @Dominika3 Mi by wystarczyl taki namiocik 1,5m2 na 1,5m2, i nic by mi wiecej do szczescia nie bylo potrzeba (oprucz w chuj kasy oczywiscie ?). A tak musze sie meczyc na swoim 0.8m2, w dodatku na poddaszu ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dominika3 102 Posted May 18, 2020 A wracając do tematu to mam jeszcze fasolki z Mazara i Gorilla glue (obie auto) i nie wiem które dać facetowi na pierwszy strzał ? @CheMsKuN hahaha a ja co mam powiedzieć przy moim "pudełku zapałek"? ? No ale nie powiem że przeszło mi przez myśl aby spróbować posadzić 3-4 sztuki tylko nie wiem czy ta jedna lampa dałaby radę. Raczej nie ale i tak mnie kusi by spróbować bo lubię wyzwania a tym bardziej eksperymentować ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
CheMsKuN 683 Posted May 18, 2020 @Dominika3 Mazar stabilniejszy, wybaczy wiecej bledow . 15 minut temu, Dominika3 napisał: ? @CheMsKuN hahaha a ja co mam powiedzieć przy moim "pudełku zapałek"? ? No ale nie powiem że przeszło mi przez myśl aby spróbować posadzić 3-4 sztuki tylko nie wiem czy ta jedna lampa dałaby radę. Raczej nie ale i tak mnie kusi by spróbować bo lubię wyzwania a tym bardziej eksperymentować ? Nie ma co sie czaic, jak masz pestki to pchaj tam 4 krzaki, widzialem juz takie grow, calkiem sensownie to wygladalo. Wiadomo ze rogi boxa beda mniej doswietlone, i topy w tych miejscach beda mniejsze i mniej zbite, ale suma sumarum zbierzesz wiecej jak z jednego czy dwoch krzakow. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dominika3 102 Posted May 18, 2020 @CheMsKuN Ok to dam mu jednego mazarka i jedna z tych "fest fast" ? mam nadzieję że chociaż z jednej coś będzie (dla mnie oczywiście) ? No bo on to bardzo rzadko co daje się namówić na konsumpcję - I tym bardziej mnie to denerwuje że się do tego rwie ?? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites