WielebnyMerry 382 Napisano 13 Sierpnia 2020 Ponieważ bez sensu jest mi magazynowa nasiona, oddaje voucher na 5 nasion za wydane 25euro na stronie RQS. Osoba chętna i tak samo JAKO PIERWSZA DOSTANIE TA CO NAPISZE POST. Kondziu DZIEKI. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2020 Dawaj Sam oddałem ale w sumie bym zamówił cbd jakieś Haha mam farta dzisiaj rano mówię oddałem swój a jednak bym zamówił a tu proszę niespodzianka @Seba691 @WielebnyMerry . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 13 Sierpnia 2020 Coś zamówisz a w gratisów nasiona thc, ja kolejne mam od ACE SEEDS @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2020 Mam parę odmian cbd na oku oraz automaty jak możesz wyślij kod w prywatnej to zaraz coś zamowie Tylko myślę że musisz go anulować jak dodałeś do koszyka @WielebnyMerry . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 13 Sierpnia 2020 @Seba691 jakie odmiany cbd masz na oku?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2020 @Farmerka na początek 2 automaty. Stress kiler i Fast Eddy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Sierpnia 2020 @Seba691 Sam myślałem o Fast Eddy, ale padło na Auto-Bomb. Ciekawi mnie Solomatic z deklarowanym ponad 20% CBD i prawie 0 THC. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2020 Tym oto sposobem 9 pestek za 28e @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Sierpnia 2020 Farciarz! @WielebnyMerry mogłeś zrobić jakiś quiz czy coś xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 15 Sierpnia 2020 Te vouchery rozdawane były już od tygodnia@Groovebusters . Jak chcesz to mam bon rabatowy do ganja farmer. Spoko sklep polecam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Sierpnia 2020 @EneDue to miłe, ale 200m od domu mam hemp shop, boję się przez internet zamawiać tak w gruncie rzeczy Ale voucher RQS, zasadzilabym je na przekór wszystkiemu xd smutno mi, że moja niebieska odmiana nie pokazała fenotypu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Sierpnia 2020 No i dali mi te 3 co zamówiłem a z gratisów co były czyli 1 za zakupy i 5 z vouchera wszystkie takie same mianowicie Northern Light @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach