zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Października 2020 Dla mnie to wręcz nieprawdopodobne. Automat, indoor elegancki wynik. Podobno akacze potrafią dać rolnikowi porządne zbiory ? jak widać na załączonym obrazku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 29 Października 2020 Ja samemu jak wsypałem topy po trimmingu na wagę to mnie zatkało. Suszyła się 4 dni w namiocie po czym zrobiłem trimming i wynik był niecałe 150g, myślałem ze są już suche i wsadziłem do słoików na jedna noc ale wilgotność mi nie pasowała bo było blisko 70%, wystraszyłem się pleśni i wysypałem je na takie metalowe kratki i dałem na jeszcze jedna noc do namiotu i zeszło jeszcze z nich niecałe 10g. wrzuciłem do słoików, wilgotność na poziomie 60% z wynikiem końcowym 140g. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) Siema, O.G oraz mały klonik poszły pod kose 101 dni miał karzeł, a klon nawet nie wiem ?♂️ Na mokro 604g(pierwsze 3 zdjęcia) + klon 56g (ostatnie 2 zdjęcia, zapomniałem wsadzić go do miski) Edytowane 21 Listopada 2020 przez Totoro 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 Zacne topiszcza Ci wyszly, podoba mi sie.@Totoro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 21 Listopada 2020 @Totoro mam wrażenie, że ten klonik jeszcze mógłby puchnąć troszkę. Ale ładnie wyglądają. Brawo ?? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 @Farmerka Racja, klonik mogl jesze kilka dni postac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) Oczywiście ale problem w tym, że na dwóch małych pannach zrobiły mi się wciorki czy jak im tam, więc byłem zmuszony wyrzucić te żeby zwiększyć wilgotność i użyć preparatu na te małe kur^^y Jestem bardzo ciekawy ile wyjdzie z tego karła. Topy strasznie grube wyszły, a on nie miał więcej niż 30cm wysokości, więc naprawdę był z niego maluszek (foto jakoś tydzień/półtora temu zrobione) Edytowane 21 Listopada 2020 przez Totoro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 21 Listopada 2020 Podziw za to AK pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 @Totoro Ja wczoraj zrobilem doslownie Auschwiz w growboxie ?, bo jakies malutkie upierdliwe muszki sie pojawily (rownierz w ziemi). Po godzinie otworzylem boxa i juz tylko rosliny byly zywe, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 21 Listopada 2020 @CheMsKuN mi się zrobiły od spodu pod liśćmi. Co użyłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 4 minuty temu, Totoro napisał: @CheMsKuN mi się zrobiły od spodu pod liśćmi. Co użyłeś ? Polecil mi to sprzedawca w sklepie ogrodniczym. Zabija doslownie wszystko (obojetne czy to cos lata, pelza czy skacze) oprucz roslin. https://www.protect-home.de/protect-home-forminex-spezialspray-6262 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 21 Listopada 2020 @CheMsKuN to ja też kupił coś podobnego ale i tak zamówiłem na ebay karate zenon 050cs i zrobie dodatkowy oprysk w przyszłym tygodniu. Gdzieś też czytałem ze koleś kupił jakieś takie okrągłe coś nasączone jakimś preparatem na robaki i pisał, że zajebiście wszystko zabiło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 @Totoro Wiesz, tych specyfikow na robale jest od zatrzesienia i oczywiscie kazdy chwali swoje, tak zreszta jest dzisiaj ze wszystkim. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 26 Listopada 2020 Witam, Po kilkudniowym suszeniu, trymowaniu i zważeniu chciałbym przedstawić państwu zbiory i podsumować fotorelacje. Mój karzełek Auto Glueberry O.G od Dutch Passion wyrzucił z siebie 125 gram suchego i konkretnego suszu co w połączeniu z Auto AK-47 co łącznie daje w tej fotorelacji wynik aż 265g suchego sortu. Dziękuje wszystkim za wsparcie i pomoc ! Jeszcze całość razem oraz dwie szyszusznie do porównania. Po lewej Glueberry O.G po prawej AK 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @Totoro Zajebiście. Wielkie gratulacje !!!!! Duma mnie rozpiera za taki Twój wynik. Teraz pozostaje najlepsza zabawa ? 3maj się i wracaj z nową fotorelacją szybko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Listopada 2020 kozak topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 26 Listopada 2020 1 minute ago, zielonyjamajczyk said: @Totoro Zajebiście. Wielkie gratulacje !!!!! Duma mnie rozpiera za taki Twój wynik. Teraz pozostaje najlepsza zabawa ? 3maj się i wracaj z nową fotorelacją szybko. Nowa fotorelacja już założona, teraz lecę na nowo z Auto Glueberry O.G i Auto Banana Blaze, które zostało złamane ? . Zaraz się zabieram żeby zrobić update, w tamtej relacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @Totoro Super. Takich ludzi forum potrzebuje. Wielki szacun, chyle czoło. Aż się kurwa łezka kręci ??? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 26 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk od patrzenia Ci nie urośnie! Działaj tam u siebie ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @Bimbrownik Hahaha ? a wiesz że jak moja Kobieta na mnie patrzy to mi rośnie ? No ja dzisiaj wale blooma i zobaczymy co tam będzie. Bo ostatnio pićku miały z samej wody. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach