Farmerka 231 Napisano 20 Lipca 2020 @Fijałek no to kup więcej. Ja ci pokazałam że możesz mieć tańszy zamiennik spiderow, a działają podobnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 20 Lipca 2020 Kupisz 4 takie panele i zapłacisz £300, o £100 taniej jak sf4000 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Lipca 2020 @Farmerka weź daj spokój, farmerów już nie ma. Producent tylko, a potrzebuję 2 sf1000 albo zamienniki na takich diodach Najlepiej na Amazon bo akurat dostałem kupony na 150€ to akurat do lamp się przydadzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 20 Lipca 2020 @Bimbrownik no to masz tam zamienniki podałam wyżej. Wiem że na Amazon tez one są bo sprawdzałam, sama się zastanawiam żeby kupić do następnego boxa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 20 Lipca 2020 @Bimbrownik skąd te kupony? Sporo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Lipca 2020 @Fijałek dostalem w robocie bo zostałem długo bez urlopu. W sumie to nie typowo na Amazon tylko na zakupy w sklepach w mieście, nie w konkretnych tylko ogólnie i 90% sklepów je akceptuje więc za każdy kupon 10€ kupiłem kupon 10€ na Amazon ? Z nadzieją na te cholerne lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 21 Lipca 2020 @doominik tragedy wysyłka po 15 sierpnia musze cos innego myslec ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Lipca 2020 11 hours ago, Paul said: @doominik tragedy wysyłka po 15 sierpnia musze cos innego myslec ? Ja mogę sobie pozwolić na czekanie, więc ok-dam znać jak się sprawują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 24 Lipca 2020 @doominik dziś dostałem wiadomość, że nowe modele zaczną wysyłać 10go sierpnia. lumatek pro podobnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 24 Lipca 2020 @doominik coś się dzieje tylko nie wiem czy na rynku led czy ogólnie (choć korona raczej już nie blokuje jak wcześniej) bo kilka firm, które jeszcze w czerwcu miały pełny asortyment, od niedawna nie mają prawie nic Może faktycznie w sierpniu ruszą z czymś nowym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 27 Lipca 2020 @doominik ok super, mi dzisiaj mars dotarł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 27 Lipca 2020 @Paul który ostatecznie?" nie wyrzucaj rachunków-ja wywaliłem i właśnie mi padła połowa ledów na ts600 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fijałek 7 Napisano 19 Października 2020 Mam dylemat teraz. Mars Hydro TSW 2000 Spider Farmer SF-2000 cena prawie ta sama, a w SF są ledy Samsunga. Myśle nad nimi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bizonek 0 Napisano 2 Listopada 2020 @Fijałek Co wybrałeś? Również nad tym się zastanawiam plus jak kolega wyżej wspomniał MIGRO ARAY 4 @doominik Dominik, jeśli mogę spytać bo widziałem używałeś TS2000 - powiedz mi proszę, jak to się ma do boxa 80x80x180, a jak SF 2000 - czy on jako podłużny zapewni tą samą wartość moli? Diody Samsunga przeważają za SF ale dochodzą do tego lumeny (więcej ma mars) także nic już nie wiem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 2 Listopada 2020 @Bizonek Do kwadratowego boxa wstawia się kwadratowy panel, więc raczej tsw2000. Idealny byłby lumatek attis 300W-rewelacyjne panele 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bizonek 0 Napisano 2 Listopada 2020 @doominik Myślę na szybko o kwocie ok. 1500zł. SF2000 można przy zakupie większego boxa rozbudować i mieć kwadraciak.? SF4000 w cenie attisa 300w? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypek13 3 Napisano 2 Listopada 2020 Polecam tego Marsa tsw 2000 do 100x100x200 spokojnie ogarnia 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bizonek 0 Napisano 2 Listopada 2020 @Szczypek13 Dziękuje Teraz zastanawiam się co to takiego :https://marshydro.eu/collections/fc-series/products/fc-3000 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 2 Listopada 2020 @Bizonek To zależy tylko od Ciebie. Zwróć jeszcze uwagę na gwarancję-ja na lumatek dostałem 5 lat, a na marsy mam 2 lata. Z drugiej strony jak myślisz o większym namiocie, to już nie będzie tylko dla siebie, tylko będzie zarabiać i kasa na nowsze światło będzie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach