dziadziatg 3 Napisano 16 Lipca 2021 Auto ultimate 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 2 Sierpnia 2021 Już 4 tylko do koszenia zostały 🙂 Na pierwszym planie 2x AK472 Auto, na drugim 2x Bubble Kush Auto RQS @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Sierpnia 2021 LSD - Barney's Farm Blueberry - Bulk Seeds 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 4 Sierpnia 2021 OG kush sezon 45dzien flo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 5 Września 2021 Trzy najważniejsze. W rogach widać szybkiego, przeciągniętego automata w kolorach brązu. Błagał by pozwolić mu spocząć w pokoju. W dniu 16/07/2021 o 18:32, dziadziatg napisał: Auto ultimate Te kwadratowe doniczki są wysokie z tego co widziałem. Jedna przy drugiej, przestrzeń maksymalnie wykorzystana, widać efekty, ciekawe czy to przez to. Już mnie wyrywa do ogrodniczego po większe doniczki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Września 2021 Three Skunks BX3 reg. Ethos Genetics - 21 dzień bloom. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1312 13 Napisano 16 Września 2021 Śnieżne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Września 2021 Three Skunks BX3 reg. Ethos Genetics - 25 dzień flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ooo Jesu Napisano 24 Września 2021 W dniu 20/07/2019 o 13:26, Szybki napisał: Auto Mazar 5 tygodni floo Fajna odmiana,kompaktowa bym rzekł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Września 2021 3 Skunks - (Mandarin Sunset x Super Skunk) x LV Lemon Skunk - Ethos Genetics @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Września 2021 3 Skunks - (Mandarin Sunset x Super Skunk) x LV Lemon Skunk - ETHOS Genetics . Pierwszy tydzień pod Mantisem UV za nami . Nawet szroni , a to tylko Skunk 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Października 2021 3 Skunks - (Mandarin Sunset x Super Skunk) x LV Lemon Skunk - ETHOS Genetics . W technice A.C.E 🌺🌸🌼🌻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2021 3 Skunks - (Mandarin Sunset x Super Skunk) x LV Lemon Skunk - ETHOS Genetics . W technice A.C.E 🌺🌸🌼🌻 Drugie Pheno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2021 Mój kolorowy , metr kwadratowy 🍁🍁🍁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2021 Mały sampelek przed harvestem ❄️😅 https://streamable.com/r9ot9i @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 12 Października 2021 @Vampidrut Powiem Ci ze sledze Ciebie i zajebiscie mi się podoba jak wyglądają twoje topy. Nie wiem jak kopia, ale mają niesamowity wygląd, twoje krzaki na filmach i topy na zdjęciach. Mam nadzieję że to nie jest tak jak z laskami na instagramie pozdro 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2021 @glodek18 chcesz zrobimy video live i pokarzę ci na żywo swój m2 . Dla mnie nie ma problemu 😉 Pozdr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Października 2021 @Vampidrut ile z tego zebrales całkowicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Października 2021 @Brazil Munster nie wiem , suszy się , obstawiam 250g z dwóch roślin . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Października 2021 W dniu 07/10/2021 o 21:02, Vampidrut napisał: Mój kolorowy , metr kwadratowy 🍁🍁🍁 Tu na foto miales 4 donice? Looknij W PM. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach