Bubble 365 Napisano 14 Maja Tramuntana Mimosa x Kush Mints | Humboldt Guzzlerz Jeden z dwóch Guzzlerz'ów żywica aż ocieka, obstawiam, że będzie kopał jak muł, ale ilość homeopatyczna.... Ale muszę przyznać, że nie brzydkie panny się trafiły 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 15 Maja @Bubble grubo tam siedzi 💪 ładne okazy👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 20 Maja Jesień wiosną :) Tramuntana Mimosa x Kush Mints | Humboldt Guzzlerz 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 3 Czerwca O, znowu zdjęcie weszło bez problemu. I to mi się podoba. Roślinki zaliczyły dziś fryzjera, rosną dosyć równo jak na brak treningów albo tylko mi się wydaje, ciekawe jak pójdzie im dalej. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 13 Czerwca (edytowane) 6 tygodni życia za nimi, mają max 4 tygodnie do kosy, muszą się spieszyć. Edytowane 13 Czerwca przez Lady in Green 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 20 Czerwca Cd. 3 tyg do końca. Przed dzisiejszym fryzjerem i po. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 28 Czerwca Jak na fasty chyba nie ma tragedii. Daje im max 2 tyg do końca. Dziś lub jutro wjedzie konkretny fryzjer. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 3 Lipca 3 podlewania wodą za nimi, zaczynają wcinać liście. Jeszcze max tydzień, może nawet niektóre skończą żywot wcześniej. Musze mikroskop wziąć w obroty. 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 8 Lipca @WymiataczMega Te witki z przodu to chyba ze 3 tygodnie późniejsze od reszty są. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 8 Lipca @WBB dobrze idą 🔥👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 8 Lipca @WymiataczMega dochodzę do wniosku, że przy takim ścisku najlepiej trzymać je jak najniżej. Męczące jest wtedy LST bo tutaj prawie wszystkie uwolniły mi się z drutów 🙂 Tam już góra nie zdąży więcej napuchnać w doły to już wogole. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 8 Lipca @WBB to na co zostawiłeś tyle popcornu?Do testów ?😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 8 Lipca @WymiataczMega bo dla mnie zawsze większość szczytów jest dobrze rokująca 🙂 3 sztuki nie miały nawet porządnego fryzjera jeszcze.... bo mi się nie chce 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach