WymiataczMega 2,819 Napisano 6 Marca 2024 @Pierr1947 lecą do światła. 150w do tej pory im wystarczyło. Od Jutra dostaną jeszcze 100w bo widzę że potrzebują 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,819 Napisano 14 Marca 2024 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,819 Napisano 22 Marca 2024 💚 Nabierają masy💪👌 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,819 Napisano 27 Marca 2024 Wapek większy niż moja pięść 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,484 Napisano 28 Marca 2024 @WymiataczMega ktory masz tydzień flo? A wapek jak się sprawuje? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,819 Napisano 28 Marca 2024 @Lady Green piąty tydzień leci. Wapek super👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 28 Marca 2024 @WymiataczMega Dobrze wyglądają 🤙 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 4 Kwietnia 2024 Jak myślicie czego im trzeba? 67 dzień od wyjścia. 3x Skitlez auto. Leje Calmag z Bloom i PK13/14. Słyszałem żeby nie mieszać CalMag z pk bo pk blokuje wchlanianie magnezu, ale mogę czarować 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,819 Napisano 4 Kwietnia 2024 @Boogie wyglądają jakby nic im nie brakowało. Calmag dawaj jak zobaczysz że potrzebują. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 4 Kwietnia 2024 @WymiataczMega Dzięki. Ta z tyłu miała wczesną jesień, ale jakby zatrzymała się. Na te chwile bede lał samp pk i bloom. Jaką wilgotność i temperature najlepiej trzymać na tym etapie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,819 Napisano 4 Kwietnia 2024 @Boogie u mnie na kwitnieniu jest gdzieś 40-60%. Przez noc rośnie do 60 a w dzień spada do 40stu kilku😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,068 Napisano 4 Kwietnia 2024 Zależy czy masz gęsto roślin czy nie bo jak mieszające owiewaja pąki to nic się nie stanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 5 Kwietnia 2024 @mateo No zrobiło się gęsto, do tego zostawiłem po ścince łodygę w ziemi, która postanowiła ożyć i ma się dobrze. A mówią, że konopie nie są wielosezonowe 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,068 Napisano 5 Kwietnia 2024 (edytowane) Ale gęsto topy plus liście czy bardziej górują topy a mieszające owiewaja? Martwił bym się gdyby nie było odpowiedniego ruchu pomiędzy a jak jest to będzie git Ale gęsto topy plus liście czy bardziej guroja topy a mieszające owiewaja? Martwił bym się gdyby nie było odpowiedniego ruchu pomiędzy a jak jest to będzie git zawsze możesz powoli wycinać liście A jak nie jest późna faza kwitnienia to fajnie jest je przesuszyć w odstępie czasowym 2x Edytowane 5 Kwietnia 2024 przez mateo 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 5 Kwietnia 2024 (edytowane) @mateo Tak jak pare postów wyżej, to są zdjęcia sprzed może tygodnia. Dołem gęsto bo starałem się im nie robić fryzjera tylko je rozchylać, ale box mały sie okazał na to co chciałem Edytowane 5 Kwietnia 2024 przez Boogie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,819 Napisano 6 Kwietnia 2024 💚 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,794 Napisano 6 Kwietnia 2024 @WymiataczMega bedzie co jarac🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,819 Napisano 6 Kwietnia 2024 @moonka liczę na to. Tej po prawej 8 tydzień flo leci a drugiej 6ty😁. Mogę teraz robić kosę na raty bo nabyłem suszarkę. Już dwa automaty na balkonie rosną i cztery wkrótce kiełkuje do boxa. Uprawy muszą się zazębiać 💪🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,794 Napisano 7 Kwietnia 2024 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 250 Napisano 28 Sierpnia 2024 I jeszcze jedna fioletowa pani 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach