Lasir 669 Napisano 27 Października 2023 9 godzin temu, vego1989 napisał: @Lasir te z tyłu to chyba głodne Ziom są Tak wiem.Mało co im dawałem bo duzo w ziemii.Ale wczoraj podlane jedzeniem tak, że nie martw się, nie katuje ich bardzo 😉 Właściewie to jedna odmiana spragniona (2szt), reszta w miare, na lekkim niedosycie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Listopada 2023 Black Cherry Punch Sluricane Kuntz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Listopada 2023 Og Sherbet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,815 Napisano 7 Grudnia 2023 Gorilla glue auto 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 8 Grudnia 2023 @WymiataczMega O stary pięknie, to moje nie mają podjazdu. Ale pod czas terj uprawy dużo zrozumiałem o automatach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 Strawberry banana auto fastbuds 420 20231209_092658.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,815 Napisano 12 Grudnia 2023 Dzień 54-57 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2023 Widze dobrze je rozpier .... ogólnie dobre topy stworzyłeś piona💪💣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,815 Napisano 12 Grudnia 2023 @Pablo 1988 dziena mordo. Teraz zaczynają dobrze puchnąć. Dam im może dwa tygodnie jeszcze 💚👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2023 @WymiataczMega no widać ladnie prowadzisz jestem ciekaw ile ściągniesz suchego? chociaż wiadomo ze jeszcze będą przybierac na masie lejesz im nawozy?czy samą wodę? Za trichomami bym sie przyglądał😎💣💣💣 yooooo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,815 Napisano 12 Grudnia 2023 @Pablo 1988 po 30 z panny jak ściągnę to wyliczyłem że do następnej kosy powinno mi wystarczyć. Jedna już taka ładnie mleczna🤤 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2023 @WymiataczMega no to,powodzenia i dobrego wyniku Życzę z buszitoooooo 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 669 Napisano 4 Lutego 2024 Witam szanowne grono.Musiałem odpocząć od pewnych spraw.Między innymi od niebieskiego światła telefonu i jeszcze paru innych bzdurek 🙂 Ale, że wątroba się regeneruje a oczy już nie bolą to pochwale się kwiatkami 🙂 moja ziemia, biotabsy i pyszna woda akwariowa.Miałem nie golić za dużo ale to nie takie proste przy 4 plantach więc troche przycinałem 🙂 White Widow Dutch Passion: Planty bez treningu.Dolne gałęzie lekko odgiąłem na poczatku ale to wszystko a i tak rosną dziwnie.Jednym słowem to "ułomna" odmiana.Jedna wygląda jak ta świeczka żydowska 🙂 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,815 Napisano 3 Marca 2024 Coś się zaczyna dziać. White widow 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Marca 2024 @WymiataczMega ladnie ida niczego im nie brakuję 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Marca 2024 Siema. Nie długo następna kosa. Ace fajnie wleciało zapowiada się smaczne palenie . Pzdr Mordy i buch z Wami🌬️🌬️🌬️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,815 Napisano 6 Marca 2024 @Pierr1947 dobrze 👍 u mnie do kosy jeszcze dłuuuga droga haha pozdro 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Marca 2024 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,815 Napisano 6 Marca 2024 @Pierr1947 bym je schrupał bez trymowania hahaha 🤤🤤🤤 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Marca 2024 @WymiataczMega mordo sam czekam żeby je schrupać i coś z nich wycisnąć. Twoje ładnie się modlą widać że im chyba dobrze i oby tak do końca 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach