Tester 1,407 Napisano 28 Lipca 2020 @Kondziu do galerii dodałeś i zalinkowałeś do tematu a wracając do tematu dobrze idą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 7 Sierpnia 2020 UPDATE !!!!Dzien 40wega i jutro przelacze na 12/12 Ogolnie BOX zmienil polozenie i poszedl do salonu z nadzieja ze stary filtr weglowy da rade i nie bedzie intensywnego zapachu w calym domu zmienilem takze lampe na CFL 150w 2700k Przez caly ten okres staralem sie nie usuwac lisci no ale kilka jednak musialem, ucialem takze dolne odrosty ktore nie mialy szans aby sie rozwinac. Caly czas leje naprzemian takze dzis bedzie lane sama woda.PRAWA LEWA Ogolnie jak narazie jestem zadowolony ale teraz bedzie mi potrzebna wasza pomoc Tak wiec, co do usuwania lisci jak pisalem staralem sie ich nie usuwac tylko jakos zawijac albo klasc do ziemi aczkolwiek czy zrobic jakiegos wiekszego fryzjera wlasnie teraz ?? czy ucinac po 1-2liscie dziennie ??Kolejne pytanie odnosnie odzywek ktore chce lac na flo czy zaczac je lac dopiero gdy pojawia sie pierwsze wloski czy poprostu podlac z odzywkami jak beda miec poprostu sucho ?Jeszcze co do aktualnych warunkow w BOXIE, pozbylem sie juz nawilzacza powietrza i wilgotnosc spadla do 45% zas temperatura wzrosla do 33stopni jest ok ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Sierpnia 2020 @Kondziu na wegu to mała wilgotność z 80% powinno być, 33 stopnie też dużo przydało by się zbić trochę, jak zacznie kwitnąć to lej na flo, jakieś pojedyncze liście można usunąć ale nie dużo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 7 Sierpnia 2020 Dobrze, że trzcionka taka duża i oczojebna to nie muszę okularów zakładać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 7 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Szym napisał: @Kondziu na wegu to mała wilgotność z 80% powinno być, 33 stopnie też dużo przydało by się zbić trochę, jak zacznie kwitnąć to lej na flo, jakieś pojedyncze liście można usunąć ale nie dużo Jak pisalem przenioslem dzis boxa w inne miejsce i wyciągnąłem nawilżacz dlatego wilgotnosc spadla ale to chyba dobrze skoro dzis przelacze na 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Sierpnia 2020 @Kondziu w początkowej fazie flo wyższa wilgotność pożądana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 7 Sierpnia 2020 Wilgotność na początku flo moim zdaniem powinna byc w okolicach 70%, temperatura max 28 stopni. Jak kwiaty będą większe Wilgotność powinna być w okolicach 50% i mniejsza temperatura w okolicy 26 w dzień i w nocy ok 17 stopni. Jeżeli sie mysle proszę Mnie poprawić. Ja podlewalem roslinki nawozem na flo jakos ok 2 3 tygodnia od przelaczenia na flo. Zaczynając oczywiście od połowy dawki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 10 Sierpnia 2020 BOOM BOOM BOOM !!!! Jako ze prowadze relacje na 2 forach i tutaj powiedzmy ze mam troche lepszy odzew postanowilem oddac PIERWSZEJ osobie ktora odpisze w tym temacie VOUCHER na 5darmowych nasion przy zakupie za minimum 25Euro z royalqueenseeds, do wykorzystania 31/8/2020. Dostalem go dzisiaj i napewno do tego czasu nie skorzystam z niego. Wiec kto pierwszy ten lepszy ? ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 10 Sierpnia 2020 Z fartem do konca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 10 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry brawo ty ? wysylam kod w prywatnej wiadomosci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 10 Sierpnia 2020 Jeżeli @WielebnyMerry nie wykorzysta to ja chętnie przytulę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 10 Sierpnia 2020 Szukam jakiś nasion, ogarnę temat wieczorem ale na pewno będą automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poczatkujacygrower 14 Napisano 10 Sierpnia 2020 Gratulacje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 10 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry jesli jednak nie zechcesz użyć bonu to wyślij wiadomość priv to ja chętnie użyję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2020 Też chyba taki mam gdzieś i chętnie oddam@EneDue Dostałem z nasionami zdrapkę i tam coś takiego bylo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 10 Sierpnia 2020 @Seba691 jak coś to przytulę bo mam parę pestek wybranych od RQS Ja mam do oddania bon do ganja farmer ale tam nie ma wszystkich rqs których szukam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2020 @EneDue znalazłem ale niestety na 3 darmowe a nie 5 jesteś zainteresowany? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 10 Sierpnia 2020 Jasne @Seba691 ja jak ktoś by chciał to mam bon rabatowy do ganja farmer @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2020 @EneDue ok leci w prywatnej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 10 Sierpnia 2020 Super dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach