Kondziu 32 Napisano 30 Października 2020 Co sie bede rozpisywac, roslinki poszly pod kose jak beda gotowe podam wage, przyszla paczka z Polski na kolejny grow i musi byc grubo !! niestety nie moge sobie pozwolic na wiekszego boxa a szkoda... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Login 9 Napisano 31 Października 2020 Wow, wygląda tłusto ? Gratulacje i czekam na oficjalne ważenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 31 Października 2020 @Kondziu suuper ? wielkie gratulacje Kolego. Teraz pozostanie rozkosz i nagroda z ciężkiej pracy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 31 Października 2020 POMOCY BO NIE OGARNIAM !!! ? ? ? Zamontowalem dzis nowy filtr i wentylator ale niewiem czy zrobilem to dobrze poniewaz pompuje mi namiot ? i to tak bez kitu poprostu go pompuje. Czy ta strzalka pokazuje kierunek w ktorym leci powietrze ? Dziwne poniewaz caly "wiatrak" jest z tej strony gdzie zawsze chyba ze ten wentylator zaklada sie odwrotnie ? a moze do srodka boxa ? Niewiem nie ogarniam poniewaz zazwyczaj podlaczalem filtr weglowy do przewodu i pozniej do wentylatora ale "wiatrak" zawsze byl odkryty w sesie ze przewod podlaczalem od strony gdzie nie ma wiatraka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Października 2020 @Kondziu no to sprawdź którędy leci powietrze to pompowanie normalne jest jak nie jest zbyt duże @doominik ci się też pompuje growbox ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 31 Października 2020 @Kondziu Tam nie ma jakiegoś zaworu jednokierunkowego? normalnie powinno być widać sam wiatrak. Strzałka pokazuje przepływ powietrza (przynajmniej powinna). @Szym U mnie nie pompuje, nie powinno tak być. W namiocie powinno być negatywne ciśnienie, żeby całe powietrze wylatywało przez filtr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 31 Października 2020 Strzałka pokazuje wylot.. A jak włączysz to którędy wylatuje powietrze? Nie wiem jak to skomentować ???. Napisz czy ogarnięte ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Login 9 Napisano 31 Października 2020 Balon ? A swoją drogą, jak wygląda głośność z tym wentylatorem? Odrzutowiec w pokoju? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 31 Października 2020 Dobra ogarniete podlaczylem go z drugiej strony poprostu "idz za strzalkami" xD zwariowalem bo pierwszy raz tak podlaczalem wentylator ? Ogolnie teraz mi zasysa boxa ? Wniosek taki ze wentylator chociaz robi robote konkretna za mocny na taki namiot, co prawda jest regulacja ale nawet na minimum napierdziela dobrze, jest glosny trzeba przyznac musze do niego ogarnac tlumik albo jakiegos boxa wygluszajacego zrobic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 31 Października 2020 Rurę podmień na wygluszoną. Chwalę sobie. Regulator możesz jeszcze dać - też mam. Ale nie używam . Opasek nie dałeś przy montażu rury do wentylatora ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 31 Października 2020 44 minuty temu, zielonyjamajczyk napisał: Rurę podmień na wygluszoną. Chwalę sobie. Regulator możesz jeszcze dać - też mam. Ale nie używam . Opasek nie dałeś przy montażu rury do wentylatora ? ? NIE okleilem tylko taśma, zamówiłem tłumik do wentylatora który podobno daje radę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 31 Października 2020 Hałasuje głównie rura wentylacyjna. No ale zamontujesz tłumik i sam ocenisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 31 Października 2020 @Kondziu Jesli zasysa Ci boxa, to zrob dodatkowy otwor w boxie, zwykle naciecie na dole w boxie wystarczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 31 Października 2020 3 godziny temu, zielonyjamajczyk napisał: Hałasuje głównie rura wentylacyjna. No ale zamontujesz tłumik i sam ocenisz. Wentylator ten ma wbudowany regulator obrotow a rura jest z dosc grubej folii aluminiowej, na minimum tak czy siak napierdala ladnie dlatego sprawdze ten tlumik 2 godziny temu, CheMsKuN napisał: @Kondziu Jesli zasysa Ci boxa, to zrob dodatkowy otwor w boxie, zwykle naciecie na dole w boxie wystarczy. Nie bede uszkadzac boxa jakos to przezyje ze namiot troche zasysa do srodka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 31 Października 2020 Dokładnie takie podciśnienie sprawia że jest lepsza cyrkulacja ja filtr mam na tzw wydechu 1.5 rura PVC wentylator taki sam i znowu rura PVC i na końcu filtr joł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 6 Listopada 2020 THE END !!! Tak wiec roslinka na ktorej byl topping wyszlo 61g, roslinka bez toppingu 49g a z automata ktory zostal sciety przed czasem wyszlo 13g ? Takze ja bardzo zadowolony liczylem na mniej i juz sie szykuje do nastepnego sadzenia gdzie beda 3x femki na ktorych poleci topping 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 6 Listopada 2020 Ponad stówa wyszła ?? To chyba starczy do następnej ścinki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach