WielebnyMerry 382 Napisano 14 Września 2020 Tak jak @Tester mówi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 22 Września 2020 (edytowane) 86 dzien zycia 36 dzien flo Auto Royal Dwarf 25 dzien zycia 3 dzien flo 12h namiot 12h parapet ( 6:00-18:00) Wiec tak zaczne od problemow, walcze z wilgotnoscia ktora dochodzi do 80% po podlaniu i zchodzi do ok 55% po kilku dniach, zamowilem wiekszy wiatrak kanalowy i mam nadzieje ze pomoze, odradzam pochlaniacz wilgoci ktory kupilem nie powiem ze nie dziala bo dziala ale wklad starczal na max 5dni ... Kolejna wtopa to zostawienie kilka dni temu LEDA wlaczonego na 36godzin ? ? ? gdy sie zorientowalem minelo juz 23godziny a ze chcialem utrzymac caly czas takie same godziny swiecenia wiec musialem swiecic dluzej ? Po 36godzinach susza jak cholera wilgotnosc 25% i temperatura 29stopni ? Nowosci to takie ze ziomeczek musial mi zabrac leda wiec skoro sie przekonalem ze led wymiata nie wsadzilem swojego CFL tylko kupilem Mars Hydro TS1000 idealny do mojego malego namiotu, leje wode na zmiane z tymi samymi odzywkami + pk 13/14 a do automata wsadzilem 2x biotabs guerrilla i podlewam go sama woda. Liscie jak odpadaly tak odpadaja po woli a niektore porobily sie fioletowe i w zasadzie to tyle. FOTECZKI !!! Edytowane 22 Września 2020 przez Kondziu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Września 2020 @Kondziu będzie co palić niedługo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 24 Września 2020 Wysyp ryż na coś i pomóż na doniczkach ja tak zabiłem 20% resztą zrobiła u mnie zdjęcie keramzytu z wierzchu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Września 2020 @WielebnyMerry ja to juz nie wiem czy ty jesteś wiecznie najebany czy piszesz tak bo jesteś jakiś ułomny? Weź stary przeczytaj najpierw swój tekst a później go zredaguj bo ciężko ogarnąć o co Ci chodzi, a komentujesz wszystko jak leci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 24 Września 2020 Chodziło mi o wysypanie ryżu np. na pokrywę od wiadra, ryż pochlania wilgoć. Keramzytu nie masz wiec nie wiem prócz ryżu co byś mógł jeszcze zapisać na obniżenie wilgoci. A plomby jest mój telefon komuś i najarany jesteś sam!???? Teraz, WielebnyMerry napisał: Chodziło mi o wysypanie ryżu np. na pokrywę od wiadra, ryż pochlania wilgoć. Keramzytu nie masz, wiec nie wiem prócz ryżu co byś mógł jeszcze zapodać na obniżenie wilgoci. A ułomny jest mój telefon ziomuś i najebany jesteś sam!???? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Września 2020 Serio, ty może nie pal więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 25 Września 2020 @Rocky1988 no to masz problem bo nie pale dłuższy czas?????. Niestety czasem piszę i nie patrzę co słownik dobiera za słowa.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 3 Października 2020 97 dzien zycia 47 dzien flo Jak rosly tak rosna, sprawdzalem trichomy wszystkie mleczne, trzymajac sie producenta scinka za 24dni. Porobilo sie troche popcornu pod siatka ale to sie nie zmarnuje, wjechal nowy wiatrak wyciagajacy ktory zbil wilgotnosc ok 8% co i tak jest dobre Auto Royal Dwarf 36 dzien zycia 14 flo Automacik poszedl dzis pod namiot do pomidorow na misje, chce sprawdzic czy faktycznie w pomidorach nie bedzie czuc zapachu automata i czy da rade sobie w warunkach 16-9 stopni, producent podaje ze roslina jest wytrzymala na zimny klimat takze poczkam zobacze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Października 2020 @Kondziu plecha może się pojawić na tym automacie w foliaku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 4 Października 2020 15 godzin temu, Szym napisał: @Kondziu plecha może się pojawić na tym automacie w foliaku Akurat nad tym sie nie zastanawialem xD xD akurat mam takie szczescie ze jeszcze nigdy mnie nie dopadla plecha chociaz wczesniej amatorsko jechalem bez zadnych miernikow wilgoci ph czy temperatury ? ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 13 Października 2020 107 dzien zycia 57 dzien flo Dziewczyny puchna jak szalone dostaja juz pelne dawki nawozow ( biobloom, biogrow, topmax, hessi pk 13/14 ) z pH ~6.5 a od nastepnego tygodnia sama woda z planami scinki pod koniec miesiaca. Automat wrocil do boxa i dostaje 12/12 poniewaz pod foliakiem sie zatrzymal i mam nadzieje ze cos ruszy pod LEDem 2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Października 2020 dobre szyszki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 13 Października 2020 Sam jestem ciekaw co z mojego Cookies gelato wyrośnie.. Ale już po dwóch tygodniach, liście pachną jak się potrze ✌?. Wkoncu to najmocniejsza odmiana od RQS @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 15 Października 2020 W sumie zostały 2 aktualizacje wiec niebawem się dowiemy all @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Października 2020 Zacna odmiana i zacne topy, gratulacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 18 Października 2020 Paliłby jak piroman łąki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 24 Października 2020 118 dzien zycia 68 dzien flo W poniedzialek zerwalem sampla i zrobil niezla robote, leje juz sama wode, brazowe trichomy w 2% niby powinna scinka byc w poniedzialek ale potrzymam tydzien dluzej. Automat ktory wrocil do namiotu wyszczelil w gore, niewiem co z nim zrobic na czas suszenia femek, scinac go czy dac na tydzien outa i pozniej znow do namiotu na jakis czas ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 24 Października 2020 Będzie co palić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Października 2020 31 minut temu, Kondziu napisał: Automat ktory wrocil do namiotu wyszczelil w gore, niewiem co z nim zrobic na czas suszenia femek, scinac go czy dac na tydzien outa i pozniej znow do namiotu na jakis czas ? na outa? plecha może go złapać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach