Gość Napisano 8 Września 2023 Ja robiłem np topping a później lst na 40dniowym vegu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blue Sky 2 Napisano 10 Września 2023 (edytowane) @Wiesiu Rozumiem 🙂 Jednak nie przeczytałem wcześniej Twojej odpowiedzi i wykonałem tppping z 2 dni temu a jutro zaczynam LST. Dodam foto jutro jak mi poszło 🙂 Pozdrawiam 🙂 @vego1989 Też tam właśnie zrobiłem 🙂 Tylko ze u mnie jest krótszy okres wegetacyjny ale też powinno się udać 🙂 Pozdrawiam 🙂 Edytowane 10 Września 2023 przez Blue Sky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blue Sky 2 Napisano 11 Września 2023 @Wiesiu @vego1989 Co myślicie o moim LST ? p @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Września 2023 @Blue Sky poprawiaj, rozciągaj je i odslaniaj szczyty, przed flo mozesz skoczyc naginanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blue Sky 2 Napisano 12 Września 2023 (edytowane) @vego1989 Hej 🙂 Juz nie naginać? Dzis poprawiłem ten główny. Mowisz abym zaczął te z dołu odslaniac które teraz będą rosły jako główne szczyty , dobrze to rozumuje ? Pozdrawiam Edytowane 12 Września 2023 przez Blue Sky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Września 2023 @Blue Sky tak aby byly dobrze doswietlone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 968 Napisano 18 Października 2023 Jeżeli trenuje roślinę i ja naciągam to czy drut ma być cały czas czy jak już będzie większa to można ją uwolnić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Października 2023 @mateo zależy, jeżeli nie będziesz używał siarki to druty do końca, jak chcesz uzyc siatki to możesz je pozniej puścić wolno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 12 Lutego Ostatnie LST👌 2x white widow 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 12 Lutego Żałuję że nie dałem do większych doniczek. Miały dwie przesiadki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lutego @WymiataczMega żałować nigdy nie można 🙂ale przy kwitnieniu rozpierdoli je elegancko😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 226 Napisano 11 Maja Cześć czy tak to ma wyglądać roślinka jest po toppingu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja @PogromcaBaobabow za szczyt powinienes ja zlapac i nagiac w dol, a drugim drutem przy ziemi zlapac w przeciwna strone. Moim zdaniem za szybko przyciete... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 226 Napisano 11 Maja (edytowane) @vego1989 no podobno jak ma 4 piętra 😔 @vego1989 Coś takiego ? 😅😅😅 Edytowane 11 Maja przez PogromcaBaobabow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja @PogromcaBaobabow każdy te piętra liczy iliczej...u mnie by bylo pierwsze tam gdzie u Ciebie 3 licząc od pierwszych od dołu lub drugie od góry... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 226 Napisano 11 Maja @vego1989 holownik podpięty zobaczymy co z tego będzie czekam na tego nieszczęsnego boxa w przyszłym tyg powinien być … @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 11 Maja @PogromcaBaobabow za szybko topping zrobiłeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 226 Napisano 11 Maja @WymiataczMega bardzo po dupie dostanie ? 🥺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 11 Maja Nie męcz jej już za mocno. Dźwignie się jak wjedzie do boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 226 Napisano 11 Maja @WymiataczMega Dzięki za pomoc 💪 @WymiataczMega a ta ma 5 dni raczej do wyjebania czy zostawić ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach