Farmerka 231 Napisano 10 Lipca 2020 Ja jak swoją spaliłam ostatnio to tak samo wyglądała w pierwszym dniu jak Twoja, później pousychaly liście, większość oderwałam. Mogę zrobić zdjęcie bez lamp jak chcesz, po prostu rano mi się nie chciało ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 10 Lipca 2020 Problem z wapniem bym wykluczył, bo to widać tylko na najwyższych liściach, a u ciebie jest prawie na każdym. Nie za dużo/za wcześnie podałeś nawozy na bloom? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 10 Lipca 2020 Miałem podobnie na wczesniejszej uprawie podczas flo. Tylko u mnie zaczęło sie od paru kropek. Lekkie przenawożenie. Nic strasznego, wystarczy dobrze przelać wodą. Nawet tych liści nie usuwałem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 10 Lipca 2020 4 hours ago, Farmerka said: Ja jak swoją spaliłam ostatnio to tak samo wyglądała w pierwszym dniu jak Twoja, później pousychaly liście, większość oderwałam. Mogę zrobić zdjęcie bez lamp jak chcesz, po prostu rano mi się nie chciało ? Teraz mi to mówisz jak zdążyłem wykosić już pół krzaka, wczoraj pisałaś że to ospa ? Dziękuję wszystkim za pomoc , może rzeczywiście przeleje je dziś samą wodą a z nawozami na bloom wstrzymam się do 3 tygodnia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 10 Lipca 2020 (edytowane) @Dom no sorry, ale dopiero ogarnęłam dzisiaj rano jak zobaczyłam że jeszcze ma te kropki na liściach, że mam dejavu bo gdzieś juz widziałam podobne, a później mi się przypomniało, że to tutaj u ciebie ? wybacz ?? Edytowane 10 Lipca 2020 przez Farmerka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 10 Lipca 2020 (edytowane) Flowering stage day 10 Edytowane 10 Lipca 2020 przez Dom 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 10 Lipca 2020 Zdjęcia robione zaraz po podlaniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 10 Lipca 2020 (edytowane) 7 hours ago, Farmerka said: @Dom no sorry, ale dopiero ogarnęłam dzisiaj rano jak zobaczyłam że jeszcze ma te kropki na liściach, że mam dejavu bo gdzieś juz widziałam podobne, a później mi się przypomniało, że to tutaj u ciebie ? wybacz ?? Nie ma sprawy wybaczam , dla ciebie mała ogolilbym znacznie więcej niż pół krzaka ? ? Edytowane 10 Lipca 2020 przez Dom Ps. Żartowałem , nie bierz tego na serio ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 11 Lipca 2020 Muszę się pochwalić Po prawie 2 miesiącach walki udało mi się wreszcie ogarnąć problem z wysoką temperaturą w boxie , wiatrak wyciągający z filtrem węglowym jest teraz zamontowany osobno, lampa zaś chłodzona jest powietrzem pochodzacym z zewnątrz boxa , w efekcie czego udało mi się osiągnąć temperature o ponad 3 stopnie niższą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Lipca 2020 @Dom tez mam teraz problem z temp. Udało mi się z wilgotnością, to teraz temp podskoczyła nie wiem jakim cudem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 11 Lipca 2020 @Farmerka a czym w końcu zbilas wilgotność? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Lipca 2020 @Dom dorzuciłam dodatkowy wiatrak mieszajacy, który się obraca, spadło do 36%, ale mam też osuszacz, wsadze jak będzie potrzeba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 11 Lipca 2020 @Farmerka na flo optymalnie 40-50% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Lipca 2020 @Dom miałam 50% i mi plecha weszła, teraz 36% to będzie najlepiej dla nich. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 11 Lipca 2020 @Farmerka Ja tam nie wiem , jestem tylko skromnym rolnikiem na 5 levelu , bez doświadczenia, ale na necie piszą że to za mało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Lipca 2020 @Dom zostane przy swoich 36% rolniku ? jak popelnie błąd to przynajmniej ze swojej winy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 12 Lipca 2020 (edytowane) Flowering stage Day 12 Edytowane 12 Lipca 2020 przez Dom 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łymasz 2 Napisano 13 Lipca 2020 Piękne panie, magnezu bym lekko dorzucił, może po defoliacji ciężko przyjmują, ale tak to zazdro ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 13 Lipca 2020 (edytowane) Zamówiłem wczoraj 2 kolejne odżywki, biobizz bio-heaven i alg-a-mic , poczytałem troche o biobizzie na zagranicznych forach żeby lepiej zrozumieć jak działają ich nawozy oraz jak poprawnie je stosować. Moje roślinki zaczynają już kwitnąć, także zamierzam dziś zaryzykowac i potraktować je kolejną dawka nawozów, najwyżej zrobię flusha jak coś pójdzie nie tak. Edytowane 13 Lipca 2020 przez Dom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 13 Lipca 2020 Zamówiłem także miernik EC , czuje że się przyda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach