Dom 146 Napisano 18 Sierpnia 2020 @Bimbrownik myślałem o tym, jak się nie wyrobie to zetne tuż przed wylotem, wstawię na suszenie do boxa z odpowiednią wilgotnością i wentylacja i jak wrócę to zrobię tak zwany dry trimming, dzięki temu zyskam na czasie parę dni , myślę że takim sposobem do mojego powrotu powinny być w sam raz, nie przesuszone i gotowe do trymowania i słoikowania, zobaczymy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Flowering stage Day 57 Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Dom 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 26 Sierpnia 2020 @Dom elegancko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Z tych odmian które do tej pory próbowałem Critical XXL - 3 dni water curing + 2 dni suszenia. Efekt - bardzo mocna bania po półtora bonga, zdziwiłem się bo teoretycznie to miała być moja najsłabsza odmiana ? Dałem radę wypalić niecałe 2 bonga a wydawało mi się że mam wysoką toleracje ?Moją dziewczynę zmiotły 2 buchy ? Zapach/aromat owocowy , nie zbyt intensywny że względu na water curing. Chocolate Haze - 24h suszenia na sitku przymocowanym do końcówki rury wylotu ciepłego powietrza od chłodzenia lampy, Dawka 1 małe bongo, efekt lekki i przyjemny, zwiększona kreatywnosc i chęć do pracy, palilem tuż przed napisaniem tego posta ? zdecydowanie przewaga genów sativy Future#1 Suszony 10-12h na zasilaczu od lampy w brązowej kopercie , efekt intensywny ale nie nokautujący , wyraźnie wyostrzone zmysły i uczucie relaksu , raczej nie nadaje się do palenia w dzień Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Dom 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Sierpnia 2020 No powiem Ci ze zrobiłeś coś pięknego. Uprawa godna naśladowania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemonice13 7 Napisano 26 Sierpnia 2020 Zmiotły? To mało powiedziane ? nie palimy jakiegoś shitu na codzień, a wręcz przeciwnie, ponieważ godny towar jest na rynku, a ja tez nie jestem taką amatorką ?, ale ten critical to jakiś zabójca ?? banię miałam taką jak za czasów gimnazjum zaczynając przygodę w temacie po kilku wiaderkach ? wczoraj wzięłam ostatecznie z 3 buchy. Kręciło mi się w głowie, co mare minut lekko rozmazywał mi się obraz przed oczami (tak jak po lekkim przegięciu z alkocholem), miałam głębokie przemyślenia i co jest najlepsze - pamietam do jakich wniosków doszłam ?? tak! Wpadłam na kilka niezłych pomysłów. ? ogólnie fizycznie i zewnętrznie mnie odłączyło, natomiast wewnętrznie miałam swój kolorowy świat ? narazie nie podejmę się kolejnej próby zapalenia, ponieważ sie boje ? trochę za mocna bania jak dla mnie ? Jeśli chodzi o smak i zapach to szczerze jestem zaskoczona tą metodą curringu. Aromat delikatny, a zarazem lekko owocowy. Smak również naprawde dobry. Lekki i przyjemny. Wybaczcie ? paliłam chocolate z moim Zielarzem ? stąd moja wylewność ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 26 Sierpnia 2020 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 26 Sierpnia 2020 Szału nie ma ?? A tak serio... wow ?? ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 26 Sierpnia 2020 Gratulacje! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Sierpnia 2020 Chocolate Haze mówicie,.. zapisane. Bardzo fajnie wyszło 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 27 Sierpnia 2020 Chocolate Haze Przed i po 3 dniach suszenia w pomieszczeniu z boilerem A tu już się robią nowe próbki ? Future#1 i Critical @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Sierpnia 2020 @Dom to powinno być pod wodą i słoiki odkręcone z tego co mi wiadomo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 27 Sierpnia 2020 58 minutes ago, Seba691 said: @Dom to powinno być pod wodą i słoiki odkręcone z tego co mi wiadomo 3-5 dni w zamkniętym słoiku, wymieniając wodę raz na dobę lub 10-12h w otwartym słoiku/misce pod bieżącą wodą. Tak przynajmniej pisało. Sposób z otwartym naczyniem i bieżącą wodą jest dużo szybszy ale na taką małą ilość nie opłacalny . Oto moja największa bestia Future#1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Sierpnia 2020 Ciekawy jestem ile g zgarniesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 27 Sierpnia 2020 80 obstawiam?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 27 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry z tego krzaka czy z całości ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 27 Sierpnia 2020 Z krzaczka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Sierpnia 2020 @Lemonice13 witamy na forum masz w domu prawdziwy skarb ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GRASFARMER 7 Napisano 27 Sierpnia 2020 4 godziny temu, Dom napisał: Chocolate Haze Przed i po 3 dniach suszenia w pomieszczeniu z boilerem A tu już się robią nowe próbki ? Future#1 i Critical Jak już tak chcesz robić to dlaczego jest pół słoika wody i niewiem czy wiesz ale woda powinna być destylowana i codziennie zmieniana, ogólnie dla mnie to nie jest najlepszy sposób wolę tradycyjne suszenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Sierpnia 2020 @Dom ja myślę, że jak będzie 50g suchego to będzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach