Skocz do zawartości
Tester

Wasze rekordy z 1 rośliny w uprawie indoor

Rekomendowane odpowiedzi

20241021_060939.thumb.jpg.99303b3e7aa88fd7e9d9cff498d3f233.jpg@Mooshrom @vego1989 @WymiataczMega 4313 ostatni plon z 16 krzewów czyli blisko 270g ze sztuki więcej udowadniac wam ludki małej wiary nic nie muszę a jeśli ciekawi was jak to robię zapraszam na relacje 

20241021_053328.jpg

20241021_061502.jpg

Edytowane przez DwK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@DwK bardzo niepozornie te worki wyglądają... w myślach przerzucam to wszystko do 5l słoików i ni chu chu mi nie wychodzi tyle kg... 😉 Ale że jestem człowiekiem dużej wiary to jak najbardziej Ci wierzę i gratuluję, oko widocznie mi zaniża, takich ilości w końcu jeszcze nie widziało. 🤷‍♀️ 

Donice 20l, hydroponika, 1m2 na krzaczka, zgadza się? To była Twoja pierwsza taka uprawa?

Chętnie rzuciłabym Ci wyzwanie... no ale nie mam warunków... 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green masz rację w słoikach się to nie mieści dlatego używam worków próżniowych na ubrania. System tak jak napisałaś się zgadza... a plon nie koniecznie pierwszy choć mój starz nie przekracza jeszcze roku i dopiero zaczynam próbować coś zmieniać w wytycznych jakie mi przekazali na szkoleniu 🙂

20241021_065854.jpg

20241021_070822.jpg

372 minus worek

Edytowane przez DwK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@DwK jak Ty takie lodygi zostawiasz, to po dobrym opierdoleniu tego spadnie waga z 1/3 conajmniej. Daj fotki tego krzaka w końcu co ma na sucho pozniej te 270g. Jesteś przekotem, tutaj nikt nigdy chyba nie osiągnął ponad 200g z krzaka. A jest sporo doświadczonych osób, sam próbowałem kiedyś automaty na 24h ale wychodziło podobnie do normalnego swiecenia.

@Mr.Green co myślisz o 270g z automata ?🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@vego1989 błagam cię chociaż o drobinę powagi czy ty w tych workach widzisz łodygi???? Zdjęcie z patykiem było aby zobrazować jakie są pąki a to z workiem który trzymam w dłoni aby pokazać o ile są większe te pełne, nie jestem w stanie uchwycić Ci jednego krzaka na zdjęciu gdy stoją już wszystkie razem zapraszam na relacje tam zaraz będzie wszystko widoczne jeszcze parę dni na uporządkowanie pokoju to i z metrówka zrobie Ci zdjęcie 😊

20241021_071428.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie Automaty ? Ja nigdzie nic takiego nie wspominałem .... to normalne sezony 8 tyg weg i 10 flo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli zależy od palenia, zbija sie dobrze, critical np sam w sobie był twardy a po takim pakowaniu był kamieniem, ale ważne jest to że trzyma świeżość itd. Jeżeli nie zależy komuś na objętości to zajebista sprawa. 

Moz a nie wyssysac wszystkiego i też będzie trzymać świeżość 

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli może taka maszynka tylko zapomniałem jak się nazywa... perlinator? Ten nasz Cali co to pojawia się i znika na pół roku używał kiedyś. Taka szara skrzynka z niebieskim chujstewkiem z boku i czerwoną diodą.

A nie... To Polinator i to jest do separacji pyłków zdaje się 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@WBB o czymś takim mowisz? 

Screenshot_20241021_154616_Chrome.jpg

Coś takiego chciałbym osiągnąć. Wiem ze w stanach używają do tego PGR który jest w Europie zakazany

Screenshot_20241021_154914_Telegram.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@WBB to bardziej jest do robienia dry stifu, ale jakbyś wsadzic tam topy bez mrożenia to w sumie mogłyby wyglądać lepiej 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi