Bimbrownik 702 Napisano 8 Sierpnia 2020 @Aron mam 2m szafę więc bez problemu wejdą na stojąco ? takie "rzadkie" mi się wydają, luźne.. ale wcisne jeden krzak gdzieś i nie będę patrzył 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 8 Sierpnia 2020 @Bimbrownik ja sobie rozkładam na bletke ziółko tak żeby było po całości po troszkę potem dosypuje tytex i zawijam. @Aron jak zrobię teraz nowego boxa wyższego to będę myślał nad sativą póki co mogą mieć tylko indice i to też muszę się nagimnastykować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 9 Sierpnia 2020 @EneDue też będę sadzil niebawem coś cbd, tym razem auto. Moje obecne jeszcze nie doszły więc nie mam się czym chwalić. Wiem tylko, że szału nie ma. Upa wrzucę jak z urlopu zjadę Masz temat czyli jest dobrze. Czy się rozda czy wymieni i tak jest super, graty! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 9 Sierpnia 2020 @Wentyl dzięki. Trzymam kciuki żeby Ci też wyszło co nieco @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) Właśnie robię likier/wódkę "energetyk dragon". Za parę miesięcy dam wam znać jak wyszło. Nalewka: Dekarboksylowane zielsko Yerba mate parzona w temperaturze 70°C 0,5 Sok z cytryny Barwnik zielony Spirytus rektyfikowany 0,5l Woda 0,5l Ksylitol 30g Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez EneDue 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Sierpnia 2020 @EneDue zrób osobny temat z całym przepisem i sposobem wykonania. Jak Ci dobrze wyjdzie to też zrobię wykorzystując Twój przepis a łatwiej będzie odkopać w innym temacie, no chyba że już gdzieś u nas na forum jest dokładnie ten sam przepis. No i powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 12 Sierpnia 2020 @Seba691 nie ma przepisu bo jest autorski i testowy. Za dwa miesiące dam znać czy działa i jeśli będzie ok to wrzucę przepis. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 13 Sierpnia 2020 @EneDue super pomysł z tą nalewką, ciekaw jestem co z tego wyjdzie. Będę czekał na efekty! No i oczywiście powodzenia następnym razem. Teraz wyszła nam dupa czyli następnym razem będzie mega ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach