EneDue 446 Napisano 8 Lipca 2020 Dzisiaj dzień 45. Dziewczyny ładnie rosną. Dziś kurier dostarczył mi canna boost więc wjechało pół dawki plus pół dawki burzy kwiatów. No i zrobiłem też maleńkiego fryzjera 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 14 Lipca 2020 Dołożyłem trzecią lampę. Żeby dolne kwiaty oświetlała. Dziewczyny chyba ładnie idą. 51 dni. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 14 Lipca 2020 @EneDue rozszalaleś się z oświetleniem ?, spoko, na zdrowie im wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Lipca 2020 U mnie white widow i russian po 44dni mają. Myślę, że będzie podobnie scinane ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 14 Lipca 2020 @Wentyl lampy słabe ale że mam trzy to używam . @Farmerka u ciebie więcej kwiatów niż u mnie. Zaczynam obwiniać producentów nasion bo mimo starań jednak bulkshit słabo idzie. To chyba mi pisał @Bimbrownik że bulkshit jest słabe. Może nasiona biorą z odzysku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Lipca 2020 @EneDue u mnie troszkę inne warunki jak u ciebie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 14 Lipca 2020 @Farmerka to pewne ilu ludzi tyle upraw. @Wentyl a jak twoje bestie? Pewnie już cisną z topami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 14 Lipca 2020 @EneDue moje pomału do przodu, zajrzyj do mnie, już wrzucam kilka fotek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Lipca 2020 @EneDue w zeszłym roku na 30 wyszło tylko 18, dokładnie po 6 z 10 z każdej paczki. W tym roku 29/30 ale tylko 24-25 coś da. Niektóre rosną ładnie inne słabo, a kilka to w ogóle nie rosną nic. Zatrzymały się na 15cm, a warunki mają identyczne Ich nasiona dziwnie w ogóle zaczynają. Jak mają ok 5cm to tak na 2cm od ziemi łodyżka robi się grubsza i stoi na takiej wykałaczce i bez podsypki się przewróci. Nasiona z hermy jeszcze gorsze dlatego mówię Bulk Shit Bank. Ale i tak kupię na uot bo mega tanie i zawsze coś wyjdzie, raz więcej raz mniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 15 Lipca 2020 @Bimbrownik no mnie ciekawość zżera ile mi wyjdzie z tych krzaków. Poprzednie green poison od sweet speed wyszło słabe ale też dużo zepsulem. Teraz zobaczymy jak to wyjdzie i jak wyjdzie ak47 od bulka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2020 @EneDue hej! może jakiś up niedługo? *wyczekuje* @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Lipca 2020 @Groovebusters dzisiaj coś wrzucę po poludniu @Groovebusters proszę bardzo. Teraz ja czekam na twój up @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Lipca 2020 I po fryzjerze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 22 Lipca 2020 @EneDue zdrowiutkie ? wygląda jak jeden krzak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Lipca 2020 @Farmerka bo puszczone lst na jing jang. Ogólnie może i zdrowe ale topy chyba nie będą super. Myślę że to geny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2020 (edytowane) @EneDue puchną ładniej od moich ? miło patrzeć, nawozisz burzą kwiatów? Jakie to ma NPK? I jaka to jest ziemia? I dlaczego miałyby nie wyjść super? Edytowane 22 Lipca 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Lipca 2020 Mam canna boost i burze kwiatów. Burza to 10)30/20 i wiele innych dodatków. Boost to wspomagacz. Leje je co podlanie bo burza kwiatów prawie nie pali roślin. Dodatkowo z tego i tego zrobiłem też oprysk który rzadko stosuje ale czasem psikam. Zawsze w dzień bo boje się pleśni @Groovebusters @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 27 Lipca 2020 Ktoś wie co może powodować zawijanie się i opadanie listków? Leję już samą wodę. Do tej pory szły dobrze i zdrowo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 27 Lipca 2020 @EneDue a wilgotność i temp jaka? U mnie tez się zwijają u niektórych roślin, ale nie panikuje na chwile obecną, bo nie ma takiej potrzeby raczej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 27 Lipca 2020 Temperatura 25-29 wilgotność około 60@Farmerka . Ja właśnie nie panikuję tylko pytam. W najgorszym wypadku kosa wjedzie pojutrze a nie za tydzień może dwa. Chciałem czekać na bursztynowe trichomy ale nie mam ciśnienia Ogólnie czekam na koniec bo pomidory na działce zaczynają dojrzewać a przez pracę zaniedbałem działkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach