EneDue 446 Napisano 25 Czerwca 2020 @Groovebustersa jak tam twoje dziewczęta? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2020 @EneDue Pierwsza to Bluematic, druga Sweet Skunk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Czerwca 2020 @Groovebusters blu idzie jak burza, skunks widzę że mozolnej. Ile już mają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2020 @EneDue mają 17 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Czerwca 2020 @Groovebusters to błyskawica mega dobrze rośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Czerwca 2020 Panny pokazują jest z gdzieniegdzie włoski więc dołożyłem drugi panel. Zaszkodzić chyba nie zaszkodzi a teraz światło z dwóch stron penetruje krzaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Czerwca 2020 @CheMsKuN @Bimbrownik @Tester @Andi myślicie że takie doświetlenie zda egzamin czy lepiej oba panele jakoś przestawić? Mam też dodatkowa lampę niebiesko czerwona którą mogę dołożyć. Chcę żeby na kwitnieniu światła miały więcej niż pluszowych misiów chłopaki z bojsbendów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Czerwca 2020 @EneDue zda egzamin, w uprawie wertykalnej też jest uprawa wokół żarówki, tylko tam przeważnie HPS jest, ale zasada podobna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Czerwca 2020 @Andi wlasnie prawa roślina Green poison z natury jest mniejsza więc myślę że potrzebuje pomocy z zewnątrz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Czerwca 2020 @EneDue no to kwitniemy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Czerwca 2020 @Groovebusters powoli się zbierają. Na razie to tylko parę białych włosków. Nie wiem czy już liczyć że weszły w fazę kwitnienia czy dopiero jak zaczną topy formować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Czerwca 2020 @EneDue jedni liczą od czasu preflowerów, inni od momentu formowania się topów. Ja tam już liczę, bo zalążek topsona jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 30 Czerwca 2020 (edytowane) @EneDue ja liczę że pierwszy tydzień kwitnienia to jest takie przed kwitnieniem (czas przejsciowy) ? I dopiero później zaczynają kwitnąć. Widziałam na angielskich stronach, że wiele osób liczy po dwóch tygodniach od pokazania włosków/ przelaczenia lamp. Edytowane 30 Czerwca 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Czerwca 2020 @Farmerka to tak z dniem wyjścia. Niektórzy liczą od wyjścia z ziemi, inni o zgrozo od pojawienia się kiełka. Ja liczę od pierwszych postrzępionych listków, tych zaraz po okrągłych. Wtedy wiem, że krzok żyje i łyka słońce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Czerwca 2020 @Groovebusters @Groovebusters to ja sobie już zacznę liczyć i w apce zaznaczam dzisiaj jako dzień kwitnienia i z głowy. @Farmerka no mi 4 dzień zapuszczania włosów dzisiaj mija to sobie przełączę. @Bimbrownik no ja liczę pierwszy dzień wege od momentu kiedy łebek się otworzy a roślinka już prosto stoi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Lipca 2020 Dziewczyny pięknie rosną. Są spore jak na automaty chociaż widziałem większe. Odradzano mi sadzenia dwóch roślin w jednej doniczce ale jak widać można. Panel dodatkowy zawiesiłem wyżej bo przypalał liście 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 4 Lipca 2020 @EneDue odradzałem, bo może być uciążliwe a nie dlatego, że się nie da ? Fajnie się pną do góry, nie widać że to dwie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Lipca 2020 @Wentyl no twoje krzaczorki też pięknie odbiły, a tak się martwiles. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 4 Lipca 2020 @EneDue nie to że martwiłem, tylko jakby normalnie rosły to już bym mial pewnie następny grow. Ale jakoś rosną. Ile tam u Ciebie szczytów będzie bo jie widać za bardzo? Na gęsto chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Lipca 2020 @Wentyl a wiesz że nie liczę. Mam małego boxa więc na boki za bardzo nie puszczałem. Myślę że po 5 z krzaka czyli łącznie 10. Mam plusa że z boku też doswietlam więc liczę że popkorn też urośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach