ŁukaszB_NMS 2 Napisano 20 Marca 2022 (Automat namiot)ziemia Canna Pro+ wykielkowane nasiona poszło do ziemi i co dalej? Tylko woda czy czymś jeszcze potraktować wiem że 3 tygodnie mam niby spokój a dalej co interesował by mnie coś Multi Canna? Biobizz? Advanced Nutriens? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Marca 2022 @ŁukaszB_NMS Na razie sama woda z odpowiednim ph. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 21 Marca 2022 A kiedy ewentualnie zacząć coś myśleć wolę żeby już było w razie czego jak potem szukać:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Marca 2022 @ŁukaszB_NMS po 3 tygodniach jeśli roślina będzie wyglądała na głodną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2022 Czy można czymś zastąpić nawóz, top max? Od BioBizz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 7 Lipca 2022 @Heavy Lung to stymulator kwitnienia więc z innej firmy można stymulator @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2022 (edytowane) @Kibic Wiem ale chodzi mi czy można to jakimiś innymi sposobami zastąpić, za darmo chyba raczej nie. 😜 Edytowane 7 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 7 Lipca 2022 @Heavy Lung potas i fosfor wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2022 @Kibic Mam bio bloom, biotabsy od dawna zaaplikowane w ziemi, więc chyba to i tak robi swoją robotę nawet bez top maxa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v425324qas 0 Napisano 3 Stycznia siemanko, czy wymaga ona nawożenia ? Jezeli tak to co jej zaaplikowac ? Dotychczas tylko raz uzylem nawozu jakies 3 tyg temu, niedawno musialem wyjechac na pare dni na swieta to ją troche przelalem celowo, bo nie mialem jak podlewac w tym czasie minelo jakies 10 dni od tego momentu. dalem siatke bo myslalem ze bede ja przywiozywal, ale koniec koncow nie wiem nawet jak to zrobic przy jednym szczycie, probowalem "FIM TOPPING" jakies 2 tyg temu, ale chyba nie wyszlo, zreszta to automat wiec chyba nie ma sensu z ta siatka i ja chyba po prostu zdejme, przy okazji mozecie ocenic przy tym automacie ile jeszcze do fazy kwitnienia ? w dole widac drugą na ktorej probuje nauczyc sie "LST", wczoraj szczyt przywiazalem, to po paru godzinach usechl, nie wiem czy dalej to robic czy wszystko jest ok ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 3 Stycznia @v425324qas jakie posiadasz nawozy? Ile dziewczyny już mają? Siatkę możesz zdjąć. Przy tym naginaniu może złamałeś szczyt, dlatego usechł. Topping na auto to nie zbyt dobry pomysł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v425324qas 0 Napisano 4 Stycznia (edytowane) 15 godzin temu, WymiataczMega napisał: @v425324qas jakie posiadasz nawozy? Ile dziewczyny już mają? Siatkę możesz zdjąć. Przy tym naginaniu może złamałeś szczyt, dlatego usechł. Topping na auto to nie zbyt dobry pomysł. moge kupic dowolny, jezeli trzeba. uzywalem poki co jedynie 5:1:2 organiczne, duza dziewczyna okolo koniec listopada / poczatek grudnia. Druga niska jakos polowa grudnia. Edytowane 4 Stycznia przez v425324qas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 4 Stycznia @v425324qas ja używam zestaw biobizz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach