Maya 17 Napisano 18 Sierpnia 2020 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 18 Sierpnia 2020 Zakwitła na parapecie. Brawo. Biedna ale brawo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Sierpnia 2020 @Maya czyli jednak da się bez światełek ?? Jak z zapachem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 24 Sierpnia 2020 @Groovebusters Paachnie, z pokoju na pietrze czuć już na schodach, gości mogę mieć tylko po wywietrzeniu domu ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Sierpnia 2020 Kokosów z tego nie będzie ale swojak to wchodzi raz dwa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 26 Sierpnia 2020 @mirecki zdaje sobie sprawę, ale koszt mojej „uprawy:p” to tylko nasiono On 8/6/2020 at 12:23 PM, EneDue said: @Maya moje od etepu na jakim masz teraz krzaka stały jeszcze 7 tygodni. Trzymam kciuki A gdybym ścięła testowego topa za tydzień, czyli 5 tygodni, nie 7? Chciałam dać komuś w prezencie, tylko nie wiem, czy taka młoda klepnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamekBaranek 3 Napisano 26 Sierpnia 2020 Niezbyt chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 26 Sierpnia 2020 @Maya to nie klepnie, poza tym jak wysuszysz to będzie słabo wyglądało też, poczekaj jeszcze z tym prezentem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 26 Sierpnia 2020 Szkoda, nie spędzi z nami urodzin:p Czekam w takim razie do 7 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 1 Września 2020 Maluszek na testa 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 1 Września 2020 @Maya mówisz że nie mogłaś wytrzymać ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 1 Września 2020 @mirecki ale dla siebie, a nie na prezent, to co innego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 1 Września 2020 @Maya ja w niedzielę chyba wybiorę się na kose mojego automata. Sezon fatalnie wygląda, zastanawiam się czy nie kupić nasion i boxa odpalać bo z każdym dniem mam co raz mniejsze nadzieje że sezonowki dojdą na czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanislo 1 Napisano 6 Września 2020 W dniu 14/06/2020 o 22:04, Bimbrownik napisał: @Maya apropo EKO żarcia... Zastanawiało mnie coś ostatnio. Mleko jest od krowy, kotlety też ale modne są teraz sojowe to czy ta cała soja nie jest przypadkiem japońską krówką miniaturką- So Ya A to nie było w stand-upie Lotka? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 (edytowane) @Stanislo zdemaskowałeś go, leżę i kwiczę xDD Edytowane 7 Października 2020 przez Gość no offence @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach