Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 Właściwie to trudno mi jest teraz o tym pisać , ale wpadłem . Jestem jeszcze w szoku jak dojdę do siebie to napiszę coś więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2020 co się stało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 miałem najazd na dom panów z policji , miałem kilka roślin teraz czekam na wyrok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciuszek 0 Napisano 9 Czerwca 2020 Wiesz jak się dowiedzieli? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 @Bober13 gdzie popełniłeś błąd? Chwaliłes sie komuś? Sprzedawales? Robiłeś przypałowe akcje? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 Mogli jedynie przez sklep w którym kupowałem nasiona . Nikt nie wiedział nawet moja żona żadnych przypałów ani handlu były to moje pierwsze w życiu krzaki , tylko i wyłącznie dla siebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 9 Czerwca 2020 @Bober13 w jakim sklepie zamawiales ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 @Bober13 skasuj wszystko z telefonu, wyloguj się z google j pousuwaj Cookies jak Ci jeszcze nie zabrali Można się bawić ale w pl bym się chyba nie bawił, za stary jestem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 Nazwy sklepu na razie nie podam, jestem z nimi teraz w kontakcie powiem że dość jest nerwowo . Dużo nie miałem i dobrowolnie podałem się karze , na ktorą przystał prokurator więc nie ma mam po co czyść tel. czy kompa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 @Bober13 co Ci zaproponował prokurator? Jak to faktycznie przez sklep to w dupie bym miał ugody z nimi i piętnował bym ile się da 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 myślę że miałem dużo szczęścia w nieszczęściu 2000 kary i przepadek growboxa i w ogóle rzeczy w nim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 Czyli w sumie tylko nerwy, wpis i napiętnowanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 9 Czerwca 2020 Jesli to naprawde sklep to nie ma sie co pierdolic, dawaj nawzwe sklepu i ich upierdolimy ze hoho. W tym biznesie nie beda mieli juz co szukac. Jak sie namyslisz to daj znac ja juz to na haszyszu ladnie rozkrece. Skurwysyny, zajebane konfidenty. 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 @CheMsKuN jest taki stary film na YT jak gość nagrał to co mu policja proponowała w zamian za wystawianie klientów na nasiona, a jak nie to mu tak porobią, że sklep zamknie, nalot za nalotem, za wystawianie dawali kase @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 sklep mi się tłumaczy że to oczywiście nie od nich ale ja mam inne zdanie , jeszcze z nimi powalczę sam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Czerwca 2020 Najbezpieczniej CHYBA bezpośrednio od producenta albo osobiście w sklepie za granicą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Czerwca 2020 prosta zasada od lat zamawia się nasiona na paczkomat z lewym nr tel albo na adres kogoś innego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 9 Czerwca 2020 @Szym zamawiałem dwa razy na paczkomat i nie moje dane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Czerwca 2020 @Bober13 teraz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 9 Czerwca 2020 @Bimbrownik Widzialem ten film, koles mial klase nie rozprul sie. Duzy szacunek mam do ludzi ktorzy nie daja sie psiarni zastraszyc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach