Gość Napisano 11 Lipca 2022 Dużo cennych informacji, przydatny poradnik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teed23 0 Napisano 18 Sierpnia 2022 Jak tu się nie wkurwic mam 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 28 Lipca 2023 Ścinka sie zbliża a tu takie coś 🤔 herma? Co dalej ? Jakieś rady? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 28 Lipca 2023 @Matisonek ścinaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Lipca 2023 @Wiesiu ja bym czekał końca. Najwyżej nasiona na przyszły rok będą, a tą moc co ma to będzie miała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulina 6364 7 Napisano 5 Stycznia Czy to herma? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Stycznia @Paulina 6364 nie wydaje się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Stycznia Myślę że nie, to są narządy żeńskie konopi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 5 Stycznia @Paulina 6364 nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach