Zielarka 271 Napisano 8 Sierpnia 2021 @Wentyl Kiedy jakaś fotorelka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 9 Sierpnia 2021 @Zielarka już były 😁 Teraz w połowie jestem więc jakby za późno na otwieranie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 9 Sierpnia 2021 Na dobrą fotorelacje nigdy nie jest za późno🤪 Dopiero przelaczasz światło? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) @KlausKörner tak, dopiero przełączyłem. Nie będę zakładał relki, bez sensu. Może jakieś zdjęcie wrzucę czy coś. Niech zacznie kwitnąć, bo liście to wszyscy widzieli 😂 Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Wentyl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 10 Sierpnia 2021 Liście wszyscy widzieli,oczywiście,ale pąki też. Pokaż chociaż jaki twór przygotowałes na kwitnienie. Nie ma co ignorować tych liści,bo weg jest w zasadzie najważniejszy. Pomijając niedobory,możliwe choroby czy inne wypadkowe w okresie kwitnienia to właśnie weg jest odpowiedzialny za cały twój plon. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 11 Sierpnia 2021 @KlausKörner mogę wrzucić, luz, tylko gdzie bo nie będziemy tego tematu zaśmiecać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Sierpnia 2021 Możesz w offtopic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 29 Grudnia 2021 Witam po jakim czasie klony zaczynaja rosnac? Albo kiedy w ziemi widac ze sie nie przyjely? Zrobilem klona tak z ciekawosci z ucietego szczytu jak robilem toping i nie wiem czy cos z tego bedzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 29 Grudnia 2021 @glodek18 ukorzeniają się z tydzień 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 11 Stycznia 2022 Siema, na ile zostawić światło w trybie 18/6 żeby przeszła w tryb wege i czy potem zmienić można na 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Stycznia 2022 5 godzin temu, Growerseed napisał: Siema, na ile zostawić światło w trybie 18/6 żeby przeszła w tryb wege i czy potem zmienić można na 12/12 jak zostawić światło w trybie 18/6 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kodein 1 Napisano 9 Lutego 2022 Ile trwa czas od zasadzenia do ścinki takiego klona? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Lutego 2022 @Kodein najpierw musi się ukorzenić, życie klona to tyle samo dni ile ma matka, więc tak naprawdę jeśli pobierasz klona w czwartym tygodniu życia matki klon ma tyle samo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kodein 1 Napisano 9 Lutego 2022 @ArteK Czyli powiedzmy przykładowo do ścinki matki został miesiąc i taki klon tez dojdzie za miesiąc ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Lutego 2022 (edytowane) @Kodein 😀 jak? Robić klona jak kwitnie? To raczej kiepski plan Edytowane 9 Lutego 2022 przez ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kodein 1 Napisano 9 Lutego 2022 @ArteK Nie nie, chodziło mi czy klon i matka będą gotowe do ścinki w tym samym czasie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Lutego 2022 @Kodein tak. kwestia tygodnia może dwóch, kwestia zapewnienia takich samych warunków jak ma matka, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Lutego 2022 (edytowane) A robił ktoś kiedyś klona z klona? Albo klona z klona klona 😄 Edytowane 9 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Lutego 2022 12 minut temu, konopny_janusz napisał: A robił ktoś kiedyś klona z klona? Albo klona z klona klona 😄 Klona z klona próbowałem wyszło Mao w sensie taka bida edyszyn pewnie dlatego że nie używałem żadnego preparatu, niestety trwa to znacznie dłużej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Lutego 2022 (edytowane) @ArteK przed chwilą prawie popadłem w rozpacz. Po czyszczeniu waporyzatora crafty przestał się włączać i nie reagował ma ładowanie. Chyba złapał trochę alkoholu izopropylowego bo czyściłem komorę grzewczą nasączonym gazikiem. Ale wysuszyłem vapa wentylatorem i ufff... Kurwa włączył się. Ładuje go teraz mniejszym prądem 1A w pozycji "do góry nogami" w razie czego Edytowane 9 Lutego 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach