Gość Napisano 24 Lipca 2020 A co to moze byc? Braki jakies czy co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 24 Lipca 2020 Na jednym listku to raczej cecha tej oto rośliny. Jakaś pięta Achillesa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lipca 2020 No i fajnie. Pierwsze koty za ploty i pomqlu zblizamy sie do konca wiec startuje z nowym tematem. Wrzucam 10x skunk xl od RQS i zobacze ile wyjdzie. Plan jest taki ze upchne na 0,5m2 nawet te 10 w mniejszych 10l donicac i lece SOG z max 7dni weg i od razu 12/12 - bardzo mnie ten patent na innych fotorelacjach ujął ? Jedynym treningiem bedzie ucinanie odrostów. Liczę na 10 zajebistych szczytów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lipca 2020 Cieszy już michę, jeszcze z 2-3 tygodnie i przeestane zamęczać zdjeciami ? Bede dokumentowal tylko te pierwsza, bedzie pamiątka i wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2020 Zblizamy się do końca ? Somango przed weekendem kosa (juz odrosty uginają sie pod ciężarem topow) WW i TD ruszyły z puchnieciem. Z 10 skun xl po 48h od wyciągnięcia z paczki wykiełkowało 9 a jedna jest juz na powierzchnii (bez moczenia zadnego) wszystkie 9 w krazkach torfowych czekają na miejsce i przesadzenie do doniczek materiałowych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Lipca 2020 Ciekawy jestem finału @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2020 @Bimbrownik uwierz mi, że ja bardziej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2020 Ok, poszla kosa somango. Zauważyłem malutkie ognisko plechy i wolalem nie ryzykować. O to efekty To z plecha na osobnej kartce z lewej. Nawet nie wazylem tego Reszta mokra 289g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 27 Lipca 2020 @Rocky1988 jak bedziesz suszył to proponuję wyłączyć światło w namiocie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Lipca 2020 @Rocky1988 Mistrz ustawiania planu zdjęciowego. Zielona paczka tytoniu w centrum planu z napisem "Palenie powoduje 90% przypadków raka płuc" a przed nią zioło. No mistrz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2020 Skąd wzięła sie ta pleśń? @Dobry_Człowiek! Wiem, jest juz ciemno ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 28 Lipca 2020 @Rocky1988 temperatura plus wilgoć równa się pleśń Widocznie te parę topkow nie miało odpowiedniej wentylacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 28 Lipca 2020 Bardzo ładne rośliny , aż nie mogę przestać patrzeć na te grube topy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Lipca 2020 @Dom No właśnie wystarczyło jedna gałązkę odciąć bo reszta była zdrowa, ale nie ma tego złego bo po fakcie uważam ze ściąłem w idealnym momencie . Jest extra . z reszta czekam, sprawdziłem na white widow jedna gałązkę bo była podejrzana ale jest ok wiec luzik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Lipca 2020 Podsumowując SOmango wyszło łącznie 57g suszu plus słoik 250ml zalany odb4 dni woda (weter curring dla porównania) zakladam ze będzie tam finalnie ok 10g jak wyschnie po moczeniu wynik końcowy +-67g (trochę popróbować oczywiście) wiec całościowo dało pewnie z 70g. sztos - liczyłem na 100g z 3 krzaków także będzie na bank miła niespodzianka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Lipca 2020 @Rocky1988 no to jarania masz na jakiś czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2020 Lecim dalej. WW i TD dalej kwitną wiecnie ruszam, niech puchną. Dostają juz samą kranówkę ? Finalnie z 10 skunk xl na swiat wyszlo 7 i tak tez pewnie zostanie. No i fanty na nową uprawe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2020 Słuchajcie, dlaczego zapach suszu jest inny..? Tzn taki bardziej jak suszona trawa niz konopia? Za szybko wysuszone, za duza wentylacja czy co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 31 Lipca 2020 @Rocky1988 suszone zioło inny ma zapach niż świeże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Sierpnia 2020 @Rocky1988 tez mam tak z moim zielskiem. Na jeżeli ładnie pachnie a po wysuszeniu wali jak siejka bez polotu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach