EneDue 446 Napisano 20 Lipca 2020 @Rocky1988 aj brzydkie te topki. Wrzuć wszystko do śmieci i jeszcze raz posadź ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Lipca 2020 Tylko powiedz gdzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Lipca 2020 My przytulimy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lipca 2020 @EneDue @Bimbrownik gdyby to było takie proste to z chęcią bym się podzielił ? Swoją drogą to jak one jeszcze spuchną to będzie sztos @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Lipca 2020 @EneDue @Rocky1988 ale to jest proste. Umawiamy się na grilla i tyle ? @Bimbrownik aa i bierzemy dziewczyny z forum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Lipca 2020 @Bimbrownik pewnie że tak. Zapraszam nad wodę koło mnie. Przyjemnie cicho i piękne otoczenie@Rocky1988 . Wpadacie i relaks. Jak weźmiecie namioty to na działce rozłożymy jak nie to są motele w chojnowie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Lipca 2020 Z jednej strony kawałek drogi z drugiej jednak bywam w Krobi, a to już rzut beretem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Lipca 2020 W razie co zaproszenie masz. Tylko bimberek weź. Ja mam skrzynkę najlepszego piwa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lipca 2020 Ja to za stary jestem na takie eskapady, za dużo obowiązków itp ? Ale gdybym tylko mógł to z niekryta przyjemnością bym się wyrwał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Lipca 2020 Każdy z nas ma obowiązki@Rocky1988 każdy ma swoje lata. Ja mam żonę, psiaki, działkę, dom. Czasem jednak trzeba sobie zrobić dzień luzu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lipca 2020 @EneDue to masz dokladnie ten sam zestaw co ja ? absolutnie nie narzekam tylko znalezienie czasu i zgranie tego z realiami urlopow i obowiazkow to jak poziom zarzadzania w duzym korpo z ktorego calkiem niedawno udalo mi się wyrwac. A teraz to juz w ogole abstrakcja bo jest problem nawet z przedszkolem ostatnio @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Lipca 2020 Rozumiem@Rocky1988 współczuję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lipca 2020 @EneDue No co Ty, nie ma czego. Za nic nie zamieniłbym tego co mam ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Lipca 2020 @Rocky1988 chodzi mi o brak czasu. Cała reszta jest super. Też mam ciężko z czasem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lipca 2020 No i poszedł ostatni już (4ty) dla somango auto fryzjer ? pierwsza z lewej tj ww auto miała drugi z czego pierwszy mocny . think different auto (ta z prawej najwyzsza) jest cięta co rusz i nie liczę tego. Dalej z uporem maniaka próbuje przekonać się lub obalić mit jakoby nie powinno się ciąć automatów... póki co zdecydowanie należy włożyć to sformułowanie między bajki. Tak samo jak super cropping z reszta ? Siatka liści a ich jakby nie ubyło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Lipca 2020 @Rocky1988 topinku na automatach bym się tylko obawiał. W sensie to jest natura i sobie poradzi tylko jak się przełoży na efekt końcowy bo ten weg jednak krótki. Fajnie to robisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2020 Zrob to sam ? Zlozylem juz praktycznie panel cob - dalej tylko nie wiem jaką diodę do 150w i max +-300pln zakupić? Chce robic weg pod cobem a potem na flo zarzucać te dwa marsy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2020 Kolejna probka po tygodniu. Swoja drogą ciekawe ile wyjjdzie z tego somango skoro to jest jakas 1/20 - 1/30 tego co zostalo i caly czas puchnie ? To zdecydowanie najmniejszy odrost a zostalo 15 duzo wiekszych wiec ta 1/30 może byc nawet nie prawdą W kazdym bądź razie chyba przerosnie moje oczekiwania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2020 To jest ten karzełek zakreślony ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2020 a ten żyje swoim życiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach