Tester 1,407 Napisano 11 Czerwca 2020 @Rocky1988 jakichś owadów tam nie masz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Czerwca 2020 Na tym forum jest jdden tester czy trzeba być laska zeby dostac 25 odpowiedzi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 11 Czerwca 2020 @Rocky1988 a to tylko Tester ma mózgu używać? Wziąłeś się za uprawę to myśl, kombinuj. Nie podpowiem, nie mam tyle doswiadczenia co tester ale mam radę: nie sraj żarem. Nowe odrosty ładnie wyglądają, nie ma się czego przyczepić. Ktokolwiek ma cokolwiek wspólnego z ogrodnictwem to wie, że nie ma idealnych roślin ze zdjęć magazynów, każda ma wady, defekty, inny transport minerałów etc. Chyba że jesteś z tych, co leją nawozy i booster na wszystko. Jak tak, to lej chłopie po 15ml wszystkiego co masz, zakończysz swoje i roślin męki szybko. Prosta sprawa: masz auto to nie marudź, zgodziłeś się na ustępstwa. Masz sezonowe to cierpliwości, obserwuj i myśl. Loguje się tu masa dzieciaków, które chcą by je za rączkę poprowadzić i żeby przy okazji mózgu nie nadwyrężyć. Jak madka pokazała. Więc chłopie masz spoko roślinę, nie panikuj. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Czerwca 2020 Wiem że jest git, nawozy lalem do tej pory 3 razy w polowie zalecanej dawki. Boje sie tych jebanych insektów... Szukam tez info o lampach uv owadobojczych i są bardzo skrajne opinie. Co Wy na ten temat myslicie? 1 godzinę temu, Tester napisał: @Rocky1988 jakichś owadów tam nie masz ? Wlasnie tak to niby wyglada ale niczego nie zauwazylem moze poza jedną meszka którą od razu usmiercilem. Tymczasem zrobilem lekki oprys z wody i bialego mydla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 8 minut temu, Wentyl napisał: nie sraj żarem Panie kolego @Wentyl ... A o prawach autorskich to Pan słyszał? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Czerwca 2020 Godzinę temu, Rocky1988 napisał: Szukam tez info o lampach uv owadobojczych i są bardzo skrajne opinie. Co Wy na ten temat myslicie? @Rocky1988 na komary może i działa ale mszyce, przędziorki to nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Czerwca 2020 To jak z tym chujstwem walczyc? Opryski jakies chyba tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Czerwca 2020 @Rocky1988 obserwuj sytuację @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 11 Czerwca 2020 @Bimbrownik kiedy ja tak mówiłem to skakałeś z dywanu na podłogę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Czerwca 2020 Ej zamoeilem sobie lampe uvc bo niby pomaga na wszelkie skzodniki (kupilem tez jakis magiczny środek na mszyce z allegro) Natomiast lampa uvc podobno wplywa korzystnie na moc thc bo roslina broniac sie przed promieniowaniem wytwarza wiecej zywicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 12 Czerwca 2020 @Rocky1988 UVB niby wpływa na THC tylko to jest jak z CO2. Jeśli nie potrafisz wyciągnąć z roślin i powierzchni maksimum możliwości to mija się z celem, a nawet może zaszkodzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Czerwca 2020 Najmniejszy chwast przesadzony i przeniesiony pod folie, jednak watpie czy przezyje bo pies wypierdolil mi doniczke chwile po przesadzeniu i rozjebal korzenie a ogarnalem to lewnie jak tak wysypana byla z 20-30 minut. Tu na zdjęcie 30 sekund po kolejnym wsadzeniu do donicy. Zobaczymy... Na cuda nie licze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Czerwca 2020 @Rocky1988 @Rocky1988 nic jej nie będzie, jest młoda i silna, spokojnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Czerwca 2020 @Bimbrownik mlody i silny to jest moj pies. Jak ona to przezyje to postawie jej pomnik ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Czerwca 2020 Chwilę mnie w domu nie było i planty pieknie porosły. Nawrt testowy TD auto cięty jak fotoperiod ? Zrobiony mocny fryzjer i fla najwiekszego somango ktore zaczelo kwitnac w piątek poszly nawozy plagron poza terra roots fofatkowo 3ml terra bloom. Czuć różnice bo po 3 dniach donica sucha jak na pustyni wiec pijekonkretnie. Te nie kwitnące z kolei pomalutku takze dzis jeszcze bez wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Czerwca 2020 Ja sie balem ze po krzaku a ten po wypadku w folii rośnie jak seba po omce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Czerwca 2020 @Rocky1988 ślimaków tam chyba nie masz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Czerwca 2020 Mam w chuj. Tzn alurat przy folii są takie zasieki ze slimakobojczych specyfików zastawione przez moją kobietę w celu obrony pomidorów ogórków i innych warzyw że najbliżej metr od folii zostają ich martwe truchła. Czekalem az upora się z tym problem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Czerwca 2020 @Rocky1988 tylko zwierzaka tam nie masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Czerwca 2020 @Tester mam dwa psy, ale do foliaka nie wchodzą. Za bardzo boją sie kobity ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach