mjp_1970 1 Napisano 27 Sierpnia 2021 2 minuty temu, onyx napisał: @mjp_1970 wszystko zależy od tego jak mocny zrobisz wywar i jak doświadczona jest osoba która go przyjmie bo zjedzenie marichuany jest o wiele bardziej intensywne ale też rozciągnięte w czasie i na pierwsze efekty można czasami czekać 1-2h Kiedyś dodałem do jajecznicy świeże liście konopi. Po zjedzeniu tej jajecznicy było mi niedobrze i opróżniałem się przez wiele godzin! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Sierpnia 2021 @mjp_1970 no bo dodałeś świeże liście które mogły ci zaszkodzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjp_1970 1 Napisano 27 Sierpnia 2021 1 minutę temu, onyx napisał: @mjp_1970 tylko żeńska odmiana posiada THC czyli substancje psychoaktywną Co mi proponujesz? Co mam z tym krzakiem zrobić? Czy mogę go wykorzystać na makumbe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Sierpnia 2021 @mjp_1970 masz żeńską czy męską i w jaki sposób odróżniasz płcie z swojego krzaka? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjp_1970 1 Napisano 27 Sierpnia 2021 2 minuty temu, onyx napisał: @mjp_1970 masz żeńską czy męską i w jaki sposób odróżniasz płcie z swojego krzaka? Mam żeńskiego krzaka! Jest to odmiana Amnesia Haze. Ta odmiana składa się w 70% z genetyki sativa oraz w 30% z genetyki indica. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Sierpnia 2021 Ale zwała😎 Czy męski czy żeński to na Makumba się nada. Po czym ty tą płeć zgadujesz? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjp_1970 1 Napisano 27 Sierpnia 2021 I na taką odpowiedź czekałem. Dzięki! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) Makumba to takie opalanie lufy, jak masz krzaka żeńskiego to zrób masło, i upiecz ciastka. Duża lepsza opcja jeśli chodzi o dawkowanie, i o spożywanie i każdy inny aspekt. Imho jeśli to żeńska roślina, i kwitnie to raczej szkoda na taki syf ją przerabiać. Makumba to taka ostateczność. Z mocą można się tak przejechać że jedynie z tych doznań seksualnych o które pytałeś, pozostanie Ci pogrzebać ręką w majtach bo nie będziesz nic w stanie innego zrobić. Poka lepiej tego krzaka, który ma iść na żołądek. Edytowane 27 Sierpnia 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Sierpnia 2021 A ja mam inne pytanie, czy można zjeść ususzonego topka tak o na sucho popijając wodą? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Sierpnia 2021 @konopny_janusz można, szluga też można zjeść xd 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Sierpnia 2021 7 minut temu, konopny_janusz napisał: A ja mam inne pytanie, czy można zjeść ususzonego topka tak o na sucho popijając wodą? 😄 Możesz ale najpierw musisz go potrzymać w piekarniku 40min na 110-115° @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Sierpnia 2021 @KlausKörner aa to nie mam piekarnika w pobliżu więc odpada, a nie chciałbym mieć jakiegoś zatrucia czy coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) To topa na patelnię, rozpuść w maśle (bardzo długo) i nie wiem, jajecznicę zrób Edytowane 27 Sierpnia 2021 przez KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjp_1970 1 Napisano 27 Sierpnia 2021 @niewiemalesiewypowiem Jest już w garnku. Byłem zmuszony coś z tym zrobić, bo dzisiaj pukała do moich drzwi policja! O mały włos wpadłbym jak śliwka w kompot. Upiekło mi się. @KlausKörner Ja nie musiałem zgadywać. Po prostu wiem, jakie nasiono kupowałem! Zadajecie takie dziwne pytania. Na koniec jeszcze jedno pytanie. Czy cukier koniecznie trzeba dodawać do mleka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Sierpnia 2021 11 minut temu, mjp_1970 napisał: Po prostu wiem, jakie nasiono kupowałem! Zadajecie takie dziwne pytania. No plis,ziomek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjp_1970 1 Napisano 27 Sierpnia 2021 2 godziny temu, KlausKörner napisał: Po czym ty tą płeć zgadujesz? Nie musiałem wcale zgadywać! Po prostu przeczytałem charakterystykę tej odmiany. Nasiona Feminizowane 100% Żeńskie: TAK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Sierpnia 2021 😎ale nasiona nie będziesz jadł. Sciales krzaka przed pokazaniem sie jego płci na to wychodzi. Warto to sobie zdekarboksylowac w piekarniku najpierw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Sierpnia 2021 @mjp_1970 ile krzak miał w momencie ścinki? Chodzi mi o wiek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjp_1970 1 Napisano 30 Sierpnia 2021 W dniu 28/08/2021 o 00:59, onyx napisał: @mjp_1970 ile krzak miał w momencie ścinki? Chodzi mi o wiek Ta cudowna roślina została przeze mnie posiana dokładnie w dniu 20-go kwietnia 2021 roku. Odmiana ta (Amnesia Haze) była hodowana w warunkach domowych bez udziwnień. Mimo to pięknie wyrosła i do dziś byłaby w moim mieszkaniu, gdyby nie psy (policjanci z wydziału narkotykowego), które wywęszyły moją roślinę. Do mojego mieszkania pada światło słoneczne od strony wschodniej i zachodniej, więc na brak naturalnego światła roślina nie mogła narzekać. Roślina ta została ścięta w piątek, 27-go sierpnia 2021 roku, czyli w dniu wycinki miała około pięciu miesięcy. Jako ciekawostkę dodam, że wszedłem w związek emocjonalny z tą rośliną, dlatego jestem i czuję się tak, jakbym stracił kogoś bliskiego. Być może zabrzmiało to nieco dziwnie i śmiesznie, ale ja szybko przywiązuję się do roślin, podobnie jak do ludzi. Wiele osób twierdzi, że rośliny, do których się mówi, lepiej rosną. Nie jest to bezpodstawne. Rośliny reagują na ludzi, zapamiętują ich, a nawet wchodzą w związki emocjonalne z osobami, które o nie dbają. Udowodnił to dr Clive Backster, który już w latach sześćdziesiątych ubiegłego wieku prowadził w tym zakresie badania. Fenomen świadomości roślin badany jest do dziś i choć nikt nie potrafi go w pełni wyjaśnić, to wiemy już, że rośliny potrafią czuć i reagują na otoczenie, a dobrze traktowane odwdzięczają się szybszym wzrostem i obfitym kwitnieniem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 @Tester Haha, muszę spróbować takiej makumby z tego przepisu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach