mjp_1970 1 Napisano 14 Lipca 2022 Dodajemy dwie łyżki masła, ale jakiego – zwykłego, czy klarowanego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 14 Lipca 2022 @mjp_1970 Takiego, które ma w sobie więcej % tłuszczu. Thc rozpuszcza się w tłuszczach, więc im więcej tłuszczu, tym lepiej z rośliny wyciągnie to co niedźwiadki lubią najbardziej 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjp_1970 1 Napisano 14 Lipca 2022 34 minuty temu, MiraiiNikki napisał: @mjp_1970 Takiego, które ma w sobie więcej % tłuszczu. Thc rozpuszcza się w tłuszczach, więc im więcej tłuszczu, tym lepiej z rośliny wyciągnie to co niedźwiadki lubią najbardziej 😛 To nie jest konkretna odpowiedź na moje proste pytanie, ale dzięki i za taką. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 14 Lipca 2022 @mjp_1970 Mordko, zwykłe masło ma 82% tłuszczu, klarowane ma 99%. Więc lepszym rozwiązaniem będzie klarowane. Robiłem i na takim i na takim. Na klarowanym było mniej smaczne ale mocniejsze, a na zwykłem smaczniejsze ale słabsze xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi903 0 Napisano 19 Października 2022 @Tester A czemu najpierw gotuje sie to we wodzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Października 2022 @Edi903 pewnie chodzi o usunięcie chlorofilu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi903 0 Napisano 19 Października 2022 @Wiesiu a jak podlewałem roślinke tylko wodą i gnojówką z pokrzywy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Października 2022 @Edi903 to nie ma znaczenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach