EneDue 446 Napisano 29 Maja 2020 Wyobraź sobie że słońce w letni dzień daje koło 100 000 lumenów na m2. To masz 1/9 słońca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 29 Maja 2020 Liczyłem wszystko zgodnie z kalkulatorem. Na pow 45x45 potrzebuje 10 000 lumenów. A ja łącznie mam 12 400. Myślałem, że to aż za nadto. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 29 Maja 2020 Ucieka Ci z boxa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Maja 2020 Kalkulator kalkulatorem ale sam widzisz że się wyciągnęła więc kup mocniejsza żarówkę i dosyp ziemi Możesz się nie zgodzić z ludźmi na forum ani ze sklepem z oświetleniem ale roslinki Cię nie oklamią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 29 Maja 2020 Karzeł się tak nie wyciągnął. A LR wcześniej miała lampę wyżej. Więc chyba to jest powód. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 29 Maja 2020 jak lampa wysoko to się może wyciągać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Maja 2020 No jeśli lampa wcześniej była wyżej to masz już powód @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 31 Maja 2020 Czemu ma takie liście oklapnięte? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zbyt duża wilgoć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Maja 2020 @Aron suszy nie zrobiłeś w doniczce? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 31 Maja 2020 Ma wilgotno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 31 Maja 2020 Temperatura? Albo po nocce jeszcze nie wstała? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 31 Maja 2020 Godzinę temu, EneDue napisał: Temperatura? Albo po nocce jeszcze nie wstała? 27C. Po nocce? Juz 10h. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 31 Maja 2020 To może za mało światła. Innych pomysłów nie mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Maja 2020 mi się wydaje że susza po glebie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 31 Maja 2020 Wiecie kiedy mogę oczekiwać zbiorów? Koniec sierpnia (to będą 3 miechy)? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Maja 2020 @Aron tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Maja 2020 @Aron będziemy jakoś równocześnie zbierać plony ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 1 Czerwca 2020 Nadal nie wiem co się dzieje z LR #2 ? Karzeł idzie jak postrzelony. Dziś zauważyłem jakieś pęcherze na liściu + liście są nadal oklapnięte. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Czerwca 2020 @Aron pęcherz? Znaczy, że płyn się w środku zbiera? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 1 Czerwca 2020 @Bimbrownik Skrót myślowy mistrzuniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach