Gość Napisano 24 Sierpnia 2020 Wjechał fiolet To pewnie przez te zimne nocki, a box jest pod oknem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 24 Sierpnia 2020 @Groovebusters mój disel blubery wlasnie się zaczyna tak wybarwiac ❤️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpnia 2020 @Cieniu ?pokaaaż @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 24 Sierpnia 2020 Kurde chłopaki ale to było urocze ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 24 Sierpnia 2020 @Bimbrownik kiedy wpadasz z flaszką? Napiłbym się z kimś czegoś dobrego a tutaj w Polsce chujki myślą że Johnny Walker to dobry towar ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 24 Sierpnia 2020 @EneDue jeszcze powiedz mi że czerwony to umrę. Do drinków się tylko nadaje ale na samą myśl żeby zmieszać łyche z czymś typu cola to mi się cofa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 24 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, EneDue napisał: @Bimbrownik kiedy wpadasz z flaszką? Napiłbym się z kimś czegoś dobrego a tutaj w Polsce chujki myślą że Johnny Walker to dobry towar ? A ty co pijesz ?Zazwyczaj ? Jestem kims w stylu Tomasza Millera ?Degustatorem i znawca whiskey? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poczatkujacygrower 14 Napisano 24 Sierpnia 2020 @EneDue mordo ja bym z Toba konie kradł, masz wyjebaną w kosmos banie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 24 Sierpnia 2020 @glodek18 ja piję czysta lub bimber. Jak czysta to porządna. No i browarki zawsze. @poczatkujacygrower ja tylko mam bekę ze świata i ludzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Sierpnia 2020 @glodek18 Ja? Zazwyczaj pije wszystko poza rumem i łychą z colą ? jednak zamiast lychy wolę Burbon ale jeśli chodzi o czerwonego Johnny Walker to to akurat mi nie wchodzi tak samo jak czysta ze sklepu Czasem się zdarzy, że ktoś przyniesie czystą co nie pachnie i nie smakuje jak apteka to ok ale większość tańszych jak i droższych tak mi właśnie śmierdzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Sierpnia 2020 @Bimbrownik swiadomosc tego co jemy i pijemy chyba przychodzi z czasem. Pamiętam początki na kuchni. Jadłem i piłem byle co, z czasem zacząłem zwracać na to uwagę. Jak zobaczyłem ile syfu jest w produktach to mi się odechciało... Np. panga hodowlana ta tania ryba ze sklepu wiecie że ja hodują na plantacjach gdzie woda sięga do ud a do wody wpierdala się łożyska po porodzie żeby hormony robiły robotę? Kurwa potem je człowiek te bomby hormonalne a przez to organizm dostaje pierdolca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Sierpnia 2020 @EneDue ogolnie to śmiecimy koleżance temat Ale zgadza się, w pokarmach przyjmujemy też hormony byśmy stali się nijacy i łatwiej nami będzie manipulować i to nie moje ulubione teorie spiskowe tylko fakt. Nie każdy ma świadomość tego i nie każdy może jeść swoje bo wygodniej żyć w mieście i kupować w markecie. Wiesz już czemu śmieszą mnie tak bardzo osoby, które są przeciwko nawozom mineralnym w uprawie konopii albo robią dziwne 2 tygodniowe płukanie? Bo przeważnie piszą to z petem w ustach i pizzą na talerzu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Sierpnia 2020 6 godzin temu, EneDue napisał: @Bimbrownik swiadomosc tego co jemy i pijemy chyba przychodzi z czasem. Pamiętam początki na kuchni. Jadłem i piłem byle co, z czasem zacząłem zwracać na to uwagę. Jak zobaczyłem ile syfu jest w produktach to mi się odechciało... Np. panga hodowlana ta tania ryba ze sklepu wiecie że ja hodują na plantacjach gdzie woda sięga do ud a do wody wpierdala się łożyska po porodzie żeby hormony robiły robotę? Kurwa potem je człowiek te bomby hormonalne a przez to organizm dostaje pierdolca No o pandze to chyba każdy wie od lat 90tych, ze to w gruncie rzeczy nawet nie jest ryba. Mnie mama straszyła jak bylem mały zebym jadl obiad bo inaczej zacznie mi pange serwować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 25 Sierpnia 2020 @EneDue Oglądałem program że Łososia też szprycuja czymś ,a tuńczyk ma metale ciężkie w sobie a nie są to.tanie rybki .Wogole wszystko jest teraz czymś doładowane żeby rosło szybciej i bardziej się oplacalo.Ale dzięki temu przeciętnego Kowalskiego stać żeby codziennie zjeść kawałek mięsa bo kiedyś to był rarytas. Wszystko robione tradycyjnie i produkty Bio nie są dla każdego pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Możecie offtopować spokojnie Wczoraj wieczorem zrobiłam masełko i schowałam do lodówki. Mówiłam swojemu chłopakowi, że zrobiłam masło i jest w lodówce, że nie wolno go brać, że dodałam trochę do tej reszty spaghetti, które zostało po obiedzie i wszystkiego nie zjadłam . Musiałam go obudzić, żeby mu powiedzieć. On w nocy mnie budzi, że zapada się pod ziemię i ma zawał. Szybko doszliśmy do tego, że zjadł tą resztkę jak w nocy wstał na siusiu. Musiałam z nim siedzieć do rana, słyszał głosy (siebie nr 1,2,3 i sędziny, np. "orzekam, że jutro musisz do urzędu") i zapadał się pod ziemię. W sumie to dobrze się bawiliśmy, jakbyśmy zjedli wspólnie mdma, chociaż ja tylko paliłam ? Ja właśnie sobie zrobiłam kalafior z bułką tartą z maselkiem i czekam na to mocarne masło. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Sierpnia 2020 Jakby partnerka mnie tak ugościła to bym się jej oświadczył,ehh marzenia dobra rzecz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Sierpnia 2020 @elo420 szkoda, że rzeczywistość jest trochę inna -_- skoro nie mogę już nawet hodować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Sierpnia 2020 Ja nie w temacie,jak nie możesz?Jak cie ogranicza to kopnij w dupsko,gdyby moja miała takie hobby to bym się cieszył. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 26 Sierpnia 2020 Kopnij w dupsko ? jak to łatwo napisać. Rzeczywistość jest jednak inna, nawet w tym przypadku. Tak jak @Groovebusters napisała. Zioło to nie jest coś z czego nie da się zrezygnować. Polecam kompromisy w takich sytuacjach, jedna uprawa rocznie??? a nie od razu kopnij w dupe. Ciekawa jestem, czy gdyby byla sytuacja że jest rodzina z dwójką dzieci, nagle jednemu nie pasuje że jest ziolo I każe wybierac, zioło czy rodzina? Hmmm...?? też bys doradził kopnij w dupe? Bo jemu/jej nie pasuje że mam ziolo. @elo420 @Groovebusters sorry że nie w temacie I że sie wpierniczam, ale taka ochota mnie naszła. Wybacz ? Edit. Dwojka dzieci wymyślona ??♀️ tylko taki przyklad dalam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Moja partnerka mimo tego że jest sceptyczna to nie ma z tym żadnego problemu,tak mamy też dziecko.Nie wyobrażam sobie związku gdzie ktoś ingeruje w kogoś pasje/hobby,bo to zwyczajnie ogranicza i nie jest zdrowe.To tak jakbym ja zabronił czytać książki albo nie wiem,malować paznokcie?A co mi do tego co kto lubi robić,tym bardziej że nikogo nie krzywdzi a na kompromis to można iść przy wyborze zasłon...Prawda jest taka że sami lubicie jak ktoś nakłada na was homonto. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach