Bimbrownik 702 Napisano 21 Lipca 2020 @fxxx1337 pol auto kwitnie krócej o ok 7-10 dni według opisu, a że wiemy na ile można się nimi sugerować... Na pewno będą wcześniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Lipca 2020 Jak to nie jest kwitnienie idę robić magika @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Lipca 2020 @fxxx1337 no pokazała płeć a od pokazania płci do kwitnienia może minąć trochę na outdoorze, zobaczymy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Lipca 2020 (edytowane) A dziewczynki rosną i rosną, Sativa już prawie większa ode mnie.. Dziś 1 raz poszedł Plagron bloom Edytowane 29 Lipca 2020 przez fxxx1337 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Lipca 2020 Piękne zdrowe! Brawo Ty! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Lipca 2020 Dzięki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stanek_069 0 Napisano 30 Lipca 2020 @fxxx1337 śmieszna sprawa bo ja mam ten sam nawóz te same granulki ale odrazu do ziemi wpierdoliłem nasionko na outdoorze i wykiełkowało po tygodniu a tera to taki o krzak jest tylko pomidory coś małe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Sierpnia 2020 Mniej więcej tydzień do flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 7 Sierpnia 2020 Powoli zaczynamy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 8 Sierpnia 2020 Połowa drogi za Tobą ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 8 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry niby tak jednak ja mam zawsze uczucie, że gdy uot zaczyna kwitnąć to zaczyna się najtrudniejszy czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 8 Sierpnia 2020 Wcale mnie to nie dziwi, bo więcej uczucia i czasu rośliny potrzebują. Nasze krzaczku są jak Róże potrzebują delikatności i czułości, a czasem są jak orzech włoski co owoców nie daje i trzeba im wpierw...c, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Sierpnia 2020 ❤️? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Sierpnia 2020 @fxxx1337 w końcu ruszyły 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Sierpnia 2020 Który to może być tydzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry a tam pierdolisz o uczuciu do rośliny. Ma rosnąć, łaski nie robi ? @fxxx1337 bez różnicy, patrz jak rośnie. Na weekend zobaczę na moje. Ostatnie 4dni cały czas wojsko lata mi nad spotem i nie mam jak wejść ale co się ma stać to się stanie. Dwa tyg temu połowa moich wyglądała jak u Ciebie i aż mnie ciekawi jak teraz to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Sierpnia 2020 jak wojsko ;D ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Sierpnia 2020 @fxxx1337 Normalnie. Leci śmigłowiec, wyskakuje 9 wojaków ze spadochronami. I tak już 3 albo 4 dni. Nie skaczą na mój spot bo to teren prywatny ale śmigłowiec często krąży nad nim czekając jak tamci spadną. Skaczą z wysoka ale ten krąży nisko i nie musi widzieć gościa chodzącego po dzikich krzakach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Sierpnia 2020 nie wyczają spota z powietrza? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, fxxx1337 napisał: nie wyczają spota z powietrza? mi kiedyś latali samolotami bardzo nisko aż musiałem na glebe był z 30 metrów nademną a krzyny duże po 3 metry i nic nie było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach