Bimbrownik 702 Napisano 28 Kwietnia 2020 S.A.D (Sweet Afgani Delicious) Auto- Sweet Seeds Led- SF1000 Ziemia- Plargon Lightmix Nawozy- Canna Nowy grow, nowa przygoda. Dokupiłem Cannazym i Rhizotonic więc jest pełny zestaw. Oczywiście te jak i wcześniejsze Goryle to odmiany CBD, żeby nie było ? Zaczynamy. Dzień 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 28 Kwietnia 2020 Obserwuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 2 Maja 2020 Dzień 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Maja 2020 Kiedy będziesz wilgotność podnosił? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 2 Maja 2020 @mirecki nie wiem czy w ogóle będę. Jak nie zapomnę to nawilżacz kupię. Ostatnio nie miałem i jak podrosły to walczyłem z nadmiarem wilgotności @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Maja 2020 Będę obserwował. Sam jestem ciekaw czy mi by poszło przy ok 40% wilgotności tak jak należy. Mój nawilżacz się pod sam koniec zepsuł i na minimum działał tak jak na maxa a jak przestawiałem na maxa to już wgl nic nie było widać tak kopcił... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paczka12 19 Napisano 3 Maja 2020 Miałem wilgotność w boxie na poziomie około 40% przez pierwsze 2 Tyg. i roślinka wyrosła. Nie wiem czy zdrowa i taka jaka powinna, bo jestem początkujący. Teraz po 3 tyg. Wilgotność nie spada poniżej 60, a raczej bliżej 70% przy takich samych działaniach jak przez pierwsze 2 tyg. (wyjąłem nawet sloiczki, ale zacząłem opryskiwac - tak z 3 x dziennie). Jakby co zapraszam do fr Quick one 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 7 Maja 2020 Dzień 10 Taki liść się wykluł, rozdwojony. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 12 Maja 2020 Dzień 15 Sorry za bałagan, może następny up już bedzie bardziej przejrzysty. Krzaki o których mowa w temacie są w dużych donicach. Dziś po raz pierwszy wlatuje Rhizotonic Reszta to 6 Green Poison FV, 6 S.A.D FV na out i 4 White Widow znajomego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 12 Maja 2020 Pięknie idą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 12 Maja 2020 O panie a gdzie to wszystko zmieścisz?? Chyba że na outa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Maja 2020 Nie wiem jak Ty to robisz że tak szybko rosną moje jakoś mi się wydaje że są spowolnione może za mała wilgotność ale czekam na miernik wilgotności już prawie 2 miesiące bo zamówiłem z chin i jak go nie było tak nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 12 Maja 2020 @glodek18 tak, na out, tylko 4 zostają @Seba691 ziemia Plargon Lightmix i dobre światło. Wilgotność tak do 50% rano dochodzi, z czasem sama się podnosi. Przez pierwsze 2tyg nawet pH wody nie sprawdzam, leje prosto z kranu i tak rosną 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Maja 2020 Dzień 25. Tylko raz podlane połową dawki Rhizotonic. Teraz zacznę Rhizotonic i Cannazym. Kupiłem to na próbę to dam, mają Od ok 5 dni są preflowery, więc tylko czekać na kwiaty Heh, to całe LST. Rosły tak szybko że nie wyrobiłem ale i tak jest super w porównaniu do braku jakiegokolwiek gięcia bo prawie te wszystkie łodygi to szczyty. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Maja 2020 Nieźle szczytują panny ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 23 Maja 2020 @Bimbrownik super to wygląda, zazdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funfus 1 Napisano 23 Maja 2020 Fajnie to wszystko wygląda. Niby małe LST, ale też nie masz dużo miejsca w boxie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Maja 2020 @funfus planowałem jeszcze 2x docisnąć ale podlewam raz na tydzień, a i tak jedna pękła jak ją dociskałem Może gdybym lampę podniósł i by się trochę wyciągnęły nie były by takie grube łodygi od razu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Maja 2020 Dzień 30 Trochę ponaginałem szczyty, które wystawały ponad baldachim. Pod te z lewej podstawię coś by je wyrównać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja 2020 Łaaaał... Cóż za las! Mikroklimat. No ładnie je prowadzisz! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach