Lolek 0 Napisano 15 Marca 2020 Jak szybko oczyścić organizm z thc? Dosłownie w niecały dzień? Jesli sie nie da wyczyścić całkowicie to jak zmniejszyć prawdopodobieństwo ze wyjdzie wynik pozytywny na teście? Macie jakieś sprawdzone sposoby? Plis pomóżcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 16 Marca 2020 Duża aktywność fizyczna, pij mniej więcej 2-2,5l wody, witamina C, możesz stosować herbatki oczyszczające. Takie coś ja wyczytałem kiedyś. Są jakieś tabsy ale są dosyć drogie, niby skuteczne ale ręki nie dam sobie uciąć. Poszukaj na necie, znajdziesz bez problemu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Marca 2020 Nie ma na to pytanie dobrej odpowiedzi. Ja też mam taki kłopot ze względu na pracę i jakiś czas temu kupiłem testy z certyfikatem (niby te same, które używają u mnie w pracy właśnie) i 2 dni po imprezie nie jestem czysty z zioła i koksu, ale np. mój kolega, który ma trochę problemów ze zdrowiem, jest otyły i za dużo się nie rusza miał wyniki pozytywne nawet po tygodniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Marca 2020 @doominik są testy na zioło w pracy ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Marca 2020 @Tester U mnie przy każdej wtopie, niezależnie od tego, czyja wina, robią nam testy na wszystko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Marca 2020 @doominik i jak wykryją thc to co robią ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Marca 2020 11 minutes ago, Tester said: @doominik i jak wykryją thc to co robią ? Jest "zero tolerance". Zwalniają w trybie natychmiastowym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Marca 2020 U mnie w pracy testy sa tylko raz, zaraz po przyjeciu na dane stanowisko. Ja swoje oblalem za pierwszym razem i kazali mi je powtarzac ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach