doominik 933 Napisano 17 Czerwca 2020 (edytowane) 1 hour ago, EneDue said: @doominik Czyli 8 automatów dało Ci 1000 topów? Wow! Chcę Cię przytulić! Albo chociaż dotknąć dłoń... 1000g ? Na razie najwięcej zebrałem z Royal Auto Jack. Miałem 2 takie (na zdjęciu z tyłu namiotu). Ten po prawej dał mi około 160g, ten po lewej to mój rekordzista z wynikiem 197g A tak wygląda 40oz zioła ? Edytowane 17 Czerwca 2020 przez doominik 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 17 Czerwca 2020 Fachowo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Czerwca 2020 Boże palenia na rok z 3 Miechów uprawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Czerwca 2020 Sztuka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 24 Czerwca 2020 @doominik sorry, że tak się wpierdziele w temat ale czy zbiornik 35l czyli ok 30l wody wystarczy na 2 rośliny w DWC albo Willma? Czy to zbiornik tylko na 1 krzak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 25 Czerwca 2020 Starczy, ale nie na cały tydzień. Moje w wilmie wypijają 80l w 5 dni jak już dobrze kwitną, czyli 10l na krzak. w dwc poziom wody nie może spadać za nisko, wiec trzeba tego pilnowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 6 Lipca 2020 Dziś zakończyłem walkę z krzaki-pocięte i spiskowanie. Teraz tylko trochę poleżą w sloikach i będą gotowe. niestety nie obyło się bez strat: te kolanami krzaki nabrały tyle masy ile powinny i kilka tez zaatakowała pleśń.... koniec końców wyszło 750g 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Lipca 2020 Kiedy startujesz ponownie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 6 Lipca 2020 4 hours ago, WielebnyMerry said: Kiedy startujesz ponownie? Już mam 8 roślin na flo od dwóch tygodni i 10 wykiełkowało w małym namiocie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Lipca 2020 @doominik Ty masz ten młynek do trymu czy mi się coś uroiło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 17 Lipca 2020 40 minutes ago, Bimbrownik said: @doominik Ty masz ten młynek do trymu czy mi się coś uroiło? Mam, taki do trymowania na mokro. Świetnie sprawdza się przy mniejszych topkach z dołu łodygi i popcornie. Górę raczej ogarniam ręcznie, bo mi jednak trochę szkoda maltretować tych najlepszych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach