doominik 933 Napisano 18 Maja 2020 @CheMsKuN Ja jak wyjezdzam to zalewam zbiornik wodą z nawozami advance z pH perfect i co jakiś czas zagląda do nich moja matka-jak wody jest mało to dolewa do pełna i ma odmierzone nawozy do dodania. W ten sposób mogę wyjechać na 2 tygodnie @Bimbrownik mi upiekło się na granicy-mam uprawnienia kierowcy c+e? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 1 Czerwca 2020 Witam po ponad dwóch tygodniach przerwy. W namiocie zrobiło się bardzo gęsto mimo już dwóch strzyżeń, więc dziś ponownie usunąłem kilka liści (mały worek na śmieci napełniłem). ? Topy są już ciężkie i trzeba być z nimi ostrożnym, bo łodygi zaczynają trzeszczeć przy poruszaniu. Dziś od razu dostały silikon na wzmocnienie i chyba będę musiał się zaopatrzyć w jakieś kijki do podparcia towarzystwa. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 1 Czerwca 2020 Wow ?? Im więcej tniesz liści, tym szybciej rosną. Prawda to czy fałsz? Ostatnio wysłałam swoje sezony do fryzjera i ktoś mi zwrócił uwagę właśnie takim zdaniem jak wyżej napisałam. Miał na myśli że na raz nie powinno się usuwać zbyt dużo liści bo wtedy szybciej rosna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 1 Czerwca 2020 16 minutes ago, Farmerka said: Wow ?? Im więcej tniesz liści, tym szybciej rosną. Prawda to czy fałsz? Ostatnio wysłałam swoje sezony do fryzjera i ktoś mi zwrócił uwagę właśnie takim zdaniem jak wyżej napisałam. Miał na myśli że na raz nie powinno się usuwać zbyt dużo liści bo wtedy szybciej rosna. One są już w połowie flo i było tam za gęsto. Ja robię lollipop do 3 tygodnia, a potem usuwam liście wg potrzeby. Co nie idzie w popkorn i liście, które nie dostają światło idzie w topy i to co rośnie. Najważniejsze, że w ten sposób jest na koniec więcej i lepiej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 1 Czerwca 2020 @doominik jasne, rozumiem, ale czy według ciebie te stwierdzenie jest poprawne? Nawet jeśli mowa tylko o zbyt częstym usuwaniu liści podczas wega. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Czerwca 2020 @doominik Piękne. Jak po urlopie? Testy na covid zdane? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 1 Czerwca 2020 1 hour ago, Farmerka said: @doominik jasne, rozumiem, ale czy według ciebie te stwierdzenie jest poprawne? Nawet jeśli mowa tylko o zbyt częstym usuwaniu liści podczas wega. Ja do tej pory miałem tylko automaty i ich na początku w ogóle nie strzygłem, tylko raz taki niby lollipoping. Te znowu potraktowałem dosyć agresywnie od początku, gdzie usuwałem szczyty i wszystkie odrosty oprócz dwóch, które potem rozgałęziałem. Teoretycznie każda taka interwencja to duży stres dla rośliny i ja na jakis czas spowalnia, ale moje radziły sobie bardzo dobrze. Jak usuwasz liście to krzak zaczyna szukać światła, więc może się wyciągać, ale ja je cały czas trenuje tak czy siak 1 hour ago, Bimbrownik said: @doominik Piękne. Jak po urlopie? Testy na covid zdane? ? Urlop spoko-wyjechałem, wróciłem, obyło się bez kwarantanny i krzaki przeżyły wiec wszystko na + 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Czerwca 2020 @doominik mam nadzieję, że chociaż test na - bo za dużo tych plusów byś miał ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 1 Czerwca 2020 @Bimbrownik ? Tak na serio to nie dostałem wyników, ale to podobno zdarza się tylko jak jest ujemny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Czerwca 2020 Witam Nie za bardzo miałem ostatni czas udzielać się na forum, do tego sporo pracy mam z samymi krzakami, bo zaczęły łamać się pod własnym ciężarem. Codziennie muszę je sprawdzać i podwiązywać/podpierać. Następny grow będzie już przez 2 siatki 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Czerwca 2020 Ladni Ci ida, w koncu Cie nauczylem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Czerwca 2020 22 minutes ago, CheMsKuN said: Ladni Ci ida, w koncu Cie nauczylem ? no i ja jestem zadowolony, tylko niestety nie obyło się bez strat ? Do automatów raczej już nie wracam ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 16 Czerwca 2020 Ohoho palenia będziesz miał że 200g albo lepiej, jeszcze do tego puchna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Czerwca 2020 @doominik Jak widze nowa fotorelka gdzie w tytule widac ze krzak to automat, to nawet tam nie wchodze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Czerwca 2020 3 hours ago, Obcyk19 said: Ohoho palenia będziesz miał że 200g albo lepiej, jeszcze do tego puchna Spodziewam się raczej 1200g ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 16 Czerwca 2020 Siadam i się uczę od dziś również zakładam 1wszą fotorelacje z udziałem WW i WR. Będą przeboje jak nic. Jak zbiezesz 1000g i więcej to będę w szoku. Na sionka plonu nie robisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 17 Czerwca 2020 15 hours ago, Obcyk19 said: Siadam i się uczę od dziś również zakładam 1wszą fotorelacje z udziałem WW i WR. Będą przeboje jak nic. Jak zbiezesz 1000g i więcej to będę w szoku. Na sionka plonu nie robisz? Z automatów z tego namiotu zbierałem już po 1200g więc tu może być podobnie (choć niestety są już straty). Nasionka zawsze kupuję inne i testuję różne odmiany. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Czerwca 2020 @doominik z ciekawości zapytam: Ile automatow tam wejdzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 17 Czerwca 2020 13 minutes ago, EneDue said: @doominik z ciekawości zapytam: Ile automatow tam wejdzie? Ja tam system wilma i jest na 8 krzaków. Raz miałem po jednej stronie po 2 krzaki na jedno miejsce i tylko problemy z tego były-za ciasno miały i w rezultacie topy wiotkie i palenie przeciętne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Czerwca 2020 @doominik Czyli 8 automatów dało Ci 1000 topów? Wow! Chcę Cię przytulić! Albo chociaż dotknąć dłoń... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach