mirecki 755 Napisano 8 Kwietnia 2020 @Bimbrownik za kilka tygodni każdy będzie zazdrościł tego co tam się będzie działo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 8 Kwietnia 2020 @mirecki Ja to wiem. Miałem na myśli ludzi co panikują bo listek żółty, bo przelał o 5ml... ? Nie ma co zazdrościć tylko uczyć się od najlepszych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 8 Kwietnia 2020 @Bimbrownik tu masz rację ? pora myśleć już o następnym in a za miesiąc out ❤️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Kwietnia 2020 5 hours ago, Bimbrownik said: Jak się patrzy na tak małe rośliny po tak drastycznym fryzjerze co aż ciarki przechodzą ? Przyznam Ci się, że też mam mi ręka drżała, ale korzenie szybko rosną po tych hormonach od house&garden, a i wiem, że growerzy tak robią i rezultaty są niesamowite. Tak trening jak poniżej też chcę osiągnąć: 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 8 Kwietnia 2020 Widziałem taki projekt tylko nie w Hydro normalnie temat że ja pierdole ferfekt doświadczenie podziwiam ? i zaglądam w pierwszym rzędzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Kwietnia 2020 7 hours ago, Legalize@LLBanditos said: Widziałem taki projekt tylko nie w Hydro normalnie temat że ja pierdole ferfekt doświadczenie podziwiam ? i zaglądam w pierwszym rzędzie Z ym doświadczeniem to nie przesadzaj-ja zacząłem zabawę niewiele ponad pół roku temu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 9 Kwietnia 2020 Ale czytać musiałeś wiele godzin nauka nie poszła w las eksperymentujesz bawisz się roślinkami i widać że cię wciaglo ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 12 Kwietnia 2020 Jaka jest całkowita wysokość Twojej Wilmy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Kwietnia 2020 On 4/12/2020 at 8:19 PM, Bimbrownik said: Jaka jest całkowita wysokość Twojej Wilmy? Dokładnie 26cm Roślinki są już po drugim toppingu. Jeszcze jeden i chyba im wystarczy, ewentualnie roślinki, które będą szybciej dochodzić do siebie przytnę jeszcze raz. 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 16 Kwietnia 2020 Coraz fajniej to wygląda, powodzenia! Zazdro, już bym się z moją pobawił we fryzjera 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 16 Kwietnia 2020 @doominik Bo myślę nad tematem pt "Zrób se Pan Willme" na jedną roślinę tylko ciężko będzie znaleźć zbiornik na wodę taki niski na ok 30-40l żeby utrzymał ciężar krzaka. Albo zbiornik zewnętrzny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 16 Kwietnia 2020 @Bimbrownik kastera na zaprawę betonową? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 16 Kwietnia 2020 @mirecki musi być przykryty ale to nie temat tu. Ogarnę cos, a teraz oglądajmy poczynania kolegi Dominika ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 16 Kwietnia 2020 Super to wygląda, następnym razem też topping będę wrzucal na następną uprawę :). A tymczasem wracam do pracy..??♂️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Kwietnia 2020 @Bimbrownik Na jedną roślinkę to może rozważ DWC-chyba najlepsze krzaki w tym wyrastają, tylko pompka do powietrza może trochę hałasować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 17 Kwietnia 2020 @doominik ile jeden panel tsw2000 ma wat ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Sanczo napisał: @doominik ile jeden panel tsw2000 ma wat ? Około trzystu wat 300-305 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Kwietnia 2020 On 4/17/2020 at 1:50 PM, Sanczo said: @doominik ile jeden panel tsw2000 ma wat ? 305W u mnie pobiera, tak jak napisał@HolenderskiGrower daje bardzo dobre światło, tylko rozproszenie jest słabe i na flo pokrywa max 90/90, co nie zgrywa się z rozmiarem żadnego standardowego boxa. Następnym razem będę brał coś pod wymiar złożonego, bo bym oszczędzał około 250W poboru mając idealnie dobrane ledy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Kwietnia 2020 @doominik jestem ciekawy tych na zamówienie. Jak przetestujesz to się może zgadamy co do zamówienia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Bimbrownik napisał: jestem ciekawy tych na zamówienie @Bimbrownik jakich na zamówienie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach