doominik 933 Napisano 1 Kwietnia 2020 5 hours ago, HolenderskiGrower said: @Legalize@LLBanditos niee czekam aż Dominik tu wleci ? Kurde, ja raptem na trzecim i czwartym cyklu jestem ? ja wycinam, bo u mnie krzaki rosną bardzo gęsto i się duszą, a że mam zawsze problem z wilgotnością, to wole mieć przewiew, bo już raz miałem kilka spleśniałych topów i to tych największych. Za pierwszym razem na próbę strzygłem tylko kilka krzaków, żeby mieć porównanie i wyszło tak, że wizualnie te ostrzyżone dały mniejszy plon, ale prawda wyszła na wadze, gdzie było jednak troszkę więcej, do tego ładniejsze topy, bardziej zbite. Ja miałem automaty, a Ty masz sezona, więc bym się długo nie zastanawiał. Możesz poczekać żeby się jeszcze wyciągnęły i (przeważnie zwalniają po około 3 tygodniach flo) i wtedy lollipoping 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 1 Kwietnia 2020 @doominik właśnie o to chodzi tam na dole to jest piwnica tak gęsto.. Już się ładnie wyciągnely jak patrzyłem?wrzucę w południe zdjęcie bo teraz ma noc. Tak jak piszesz poczekam do 3 tygodnia i zacznę przycinać zostało ponad tydzień. Dzięki sensej @doominik wpadaj na realnego lub na realne ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 2 Kwietnia 2020 Smaka robisz ??wyluzuj hahaha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 2 Kwietnia 2020 Dzień 12 flo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 2 Kwietnia 2020 13 hours ago, HolenderskiGrower said: @doominik właśnie o to chodzi tam na dole to jest piwnica tak gęsto.. Już się ładnie wyciągnely jak patrzyłem?wrzucę w południe zdjęcie bo teraz ma noc. Tak jak piszesz poczekam do 3 tygodnia i zacznę przycinać zostało ponad tydzień. Dzięki sensej @doominik wpadaj na realnego lub na realne ? To Ty dawaj do mnie-u mnie tego pod dostatkiem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 2 Kwietnia 2020 @doominik wstępnie lipiec będę w polsce, będę pamiętał ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 2 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower on w UK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 2 Kwietnia 2020 51 minutes ago, Sanczo said: @HolenderskiGrower on w UK Brawo za dobrą pamięć. @HolenderskiGrower Ty już nie pa na razie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 3 Kwietnia 2020 Hejo zamierzam zamówić na już o to ten namiot Powierzchnia 0.72m2 I pytanie brzmi tak potrzebuje ultra cichych komponentów. Nie znam się na tych rzeczach kompletnie więc proszę o pomoc Mile widziane linki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower wentylator może Dospel Turbo Silent układ wentylacyjny można zresztą pokombinować aby wyciszyć go maksymalnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 3 Kwietnia 2020 @Andi dzięki jak nie znajdę jakiegoś jeszcze cichszego to zamawiam. Miłego weekendu pozdro! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 4 Kwietnia 2020 14 dzień flo. Witam, postanowiłem zrobić lolipoping bo nie mogłem patrzec na to jak dolne gałęzie dusiły się w tym buszu, pousuwałem popcorny tzw małe pizdziki na dołach odrazu lepiej wygląda i przewiew ma co jest ważne by plesni się nie nabawić. @doominikmiałem poczekać do następnego tygodnia ale nie wytrzymałem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 4 Kwietnia 2020 ja usuwam (przy automatach) tak 1/3 liści i popkornu od dołu. Możesz jeszcze w trakcie wywalać jakieś pojedyncze liście, te najstarsze i największe, jak będą światło zasłaniać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower robiłeś zdjęcie zaraz po fazie ciemni ? bo trochę opadnięte liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 4 Kwietnia 2020 @doominik jak wstaną po podlaniu zobaczę gdzie jeszcze mogę użyć nożyczek ? tak po za tym wszystko ok z Candym? Wlałem canna Flores pH perfect i pierwszy raz PK z plagrona @Tester pić się jej chciało, do dwóch godzin powinna stanąć na nogi ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 4 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower Na pewno ci się odwdzięczy dużymi topami. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 5 Kwietnia 2020 Dzień 15 flo. Rosną w oczach, nawozy robią swoje. W tygodniu przychodzi do mnie namiot 120x60x160 więc zamierzam wrzucic Hulk Berry sezon na kiełkowanie i jakiś automat. Chcę trzy roślinki co o tym myślicie? Led da radę? W najgorszym wypadku mogą być dwie ale giganty ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 5 Kwietnia 2020 Możesz dać 2 duże,, 3 średnie lub 4 małe krzaki. Co tam wolisz. SF1000 tego nie ogarnie. Do tego idealny byłby sp250 marsa, ewentualnie sf2000 spidera. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, doominik napisał: Możesz dać 2 duże,, 3 średnie lub 4 małe krzaki. Co tam wolisz. SF1000 tego nie ogarnie. Do tego idealny byłby sp250 marsa, ewentualnie sf2000 spidera. Trzy średnie bym wybral (Hulk Berry najwyżej zostawię w tym starym boxie) ? Polecasz jakieś godne ff średnie ofc? (na dniach będę w Amsterdamie i mam do wyboru RQS lub sensi seeds bank) Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 5 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower Ja teraz na veg mam critical 2,0 od dinafem. Maja też wersję fast-podobno kwitnie 7 tygodni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach