Tester 1,408 Napisano 22 Marca 2020 Godzinę temu, HolenderskiGrower napisał: A co do Leda to nie będzie problemów? zbita roślinka może być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 22 Marca 2020 @Tester będzie co będzie trudno ?♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Marca 2020 @HolenderskiGrower mi przez chwilę panel za nisko wisiał i te listki wystające z topów są w dziwnych kolorach. Myślę że to od tego chyba, że ta odmiana tak ma. Chociaż na necie tak nie wyglądała. Rosną, piją jak szalone i puchną więc się nie przejmuję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 22 Marca 2020 @HolenderskiGrower Ja już wyginałem rośliny na flo i nie straciły na tym jakoś wyraźnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 25 Marca 2020 Dzień 5 flo. Doszedl led jest kozacki, jak otwieram boxa to jak by się Jezus pojawiał. Powiedzcie mi, zamierzam wlac pierwsze nawozy na flo mam *TERRA FLORES Z CANNA *PK13-14. Czy można je zmieszać? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 25 Marca 2020 @HolenderskiGrower ten canna dawaj, tylko od małych dawek zaczynaj. Z PK boosterami poczekaj, aż się wyciągnie-gdzieś 3 tygodnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 25 Marca 2020 Teraz, doominik napisał: @HolenderskiGrower ten canna dawaj, tylko od małych dawek zaczynaj. Napisane jest 50 ml na 10 litrów. Leje litr więc dam z 6 ml? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Marca 2020 @HolenderskiGrower Za panel dał bym kciuk w górę ale za obliczenia nowozu w dół więc nie dam nic ? 50ml/10l to jak dasz 6ml/1l to będzie więcej niż pełna dawka, zgadza się? Zacznij od połowy dawki czyli 25ml/10l lub jak wolisz 2.5ml/1l 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 25 Marca 2020 @HolenderskiGrower dokładnie tak, jak napisał @Bimbrownik . Zacznij od 2,5ml. Ona na początku nie potrzebuje dużo, poza tym lepiej dać za mało i potem zwiększać dawkę, niż przesadzić i płakać ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) @doominik @Bimbrownik dzięki ? namiot na 3 roślinki 1 m2 starczy? Oczywiście 3 indici Edytowane 26 Marca 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 26 Marca 2020 2 hours ago, HolenderskiGrower said: @doominik @Bimbrownik dzięki ? namiot na 3 roślinki 1 m2 starczy? Oczywiście 3 indici ja mam 4 na m2 i jest idealnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 27 Marca 2020 Dzień 7 flo 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 28 Marca 2020 Trzymam kciuki za candy ponieważ sam mam polauto poleci i jestem w chuj ciekaw ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 29 Marca 2020 Dzień 8 flo. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 1 Kwietnia 2020 Witam. Mam zamiar przyciąć dolne liście bo nie mają wogole światła jest taki busz po tym lst że kawałka łodygi nie widać, czy mogę sugerować się o to ta tabelą? Chce przyciąć by energia poszła w górę na szczyty a nie te topki podpiździówki. I czy nie powinienem zrobić tego na końcówce wege? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 1 Kwietnia 2020 Stopniowo zrób fryzjera na 2lub 3 etapy a najlepiej niech się wypowie ktoś bardziej doświadczony ja trzymam kciuki pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 1 Kwietnia 2020 Dzień 11 flo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 1 Kwietnia 2020 I jak wyjebales liscie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 1 Kwietnia 2020 możesz poucinać coś tam u dołu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 1 Kwietnia 2020 @Legalize@LLBanditos niee czekam aż Dominik tu wleci ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach