HolenderskiGrower 139 Napisano 15 Marca 2020 (edytowane) @doominik @doominik@doominik Dziś jest 29 dzień na wege, przeczekam jeszcze tydzień by ją dopiescic i przełączam na flo. Ile pójdzie jeszcze w górę? Może położyć ją na dole by się wyciągała? BTW - nie wiem dlaczego producenci nasion tak skracają czas moja ma już 4 tygodnie a na paxie z nasiona do 7-8 tygodni ?♂️. Zdrowo jeszcze z 5 tyg potrzeba hm Edytowane 15 Marca 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Marca 2020 (edytowane) Witam, mam mega newsa zamówiłem na spontanie lampe led ?? ale bedzie kwitnienie hoho co powiecie na temat tego Leda? Troszkę drogi ale cóż mam nadzieję że zwróci w topach ? Przyjdzie do piątku i przełączam na flo ? Edytowane 17 Marca 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 17 Marca 2020 @HolenderskiGrower no to bobry panel-to jest odpowiednik marsa ts1000, tylko na diodach samsunga i jest wydajniejszy. Roślinki na pewno się odwdzięczą. teraz popsuje ci humor; na stronie producenta dziś jest po 144euro. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Marca 2020 (edytowane) @doominik jak jest lepsza od Marsa to tyle w temacie ?na mojej małej powierzchni to jest z 200 % zapotrzebowania. BTW nie musiałeś mi tego pisać ?? napalilem się bo z 220 na 184 promka Edytowane 17 Marca 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 17 Marca 2020 @HolenderskiGrower mars i spider to podobno jedna firma i produkowane są w tej samej fabryce. Nie dają dużych rabatów dla osób, które chcą np. wstawić ich towar do swoich sklepów (max 3% z tego co słyszałem) więc sprzedawcy muszą podnosić ceny, żeby na tym zarobić. Na przyszłość warto sprawdzić ceny ma stronie producenta, bo przeważnie są najniższe, a i obsługę mają dobrą. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Marca 2020 57 minut temu, doominik napisał: @HolenderskiGrower mars i spider to podobno jedna firma i produkowane są w tej samej fabryce. Nie dają dużych rabatów dla osób, które chcą np. wstawić ich towar do swoich sklepów (max 3% z tego co słyszałem) więc sprzedawcy muszą podnosić ceny, żeby na tym zarobić. Na przyszłość warto sprawdzić ceny ma stronie producenta, bo przeważnie są najniższe, a i obsługę mają dobrą. Dobrze wiedzieć, sam nie wiem dlaczego nie pomyslalem o website producenta ??♂️ Ale to tylko kilka euro. Ważne że się jaram ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 18 Marca 2020 (edytowane) 33 dzień. Do piątku wrzucam na flo Edytowane 18 Marca 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Marca 2020 @HolenderskiGrower najpierw kurier musi dojechać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 19 Marca 2020 @doominik bomba cyka ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Marca 2020 @HolenderskiGrower mam, polecam Chociaż teraz za ok 250€ jest u nich na str. Namiot i panel do niego. Ok 1m2. Zaczął że nie mogę teraz kupić. Może za rok też będą takie przeceny @HolenderskiGrower 184€ to nie promocja tylko cana na Amazon. U producenta bez promocji jest. Niższa... Do tego teraz te przeceny są mega fajne chyba za szybko się sprzedawały bo podrożało ale i tak Fajna oferta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 19 Marca 2020 12 godzin temu, Bimbrownik napisał: @HolenderskiGrower mam, polecam Chociaż teraz za ok 250€ jest u nich na str. Namiot i panel do niego. Ok 1m2. Zaczął że nie mogę teraz kupić. Może za rok też będą takie przeceny @HolenderskiGrower 184€ to nie promocja tylko cana na Amazon. U producenta bez promocji jest. Niższa... Do tego teraz te przeceny są mega fajne chyba za szybko się sprzedawały bo podrożało ale i tak Fajna oferta Dobrze ze jest ktoś kto ją ma tutaj we dwóch raźniej ? pozdro bimber Dzień 34 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 21 Marca 2020 (edytowane) Dzien 36. 1 Flo. Lampa 12/12 ~~~~~ Panel led jeszcze nie doszedł ? Edytowane 21 Marca 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Marca 2020 przez wirusa się opóźnia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) 18 godzin temu, Tester napisał: przez wirusa się opóźnia Się opóźnia w poniedziałek bankowo będzie bo zaledwie 122 km ode mnie jest po śledzeniu paczki. Jedynie co się martwię to mam mieszane poczynania względem tego Leda i pytanie brzmi, czy ten led nie będzie za mocny na mojego boxa? Trzymać go mam rozumieć jak najwyżej mogę? Mam tyle szczytów ze będzie hard, czytałem o stopniowych uszczypnięciach gdy box jest mały, chodzi mi o szczypanie łodyg. Co powiecie na ten temat? Edytowane 22 Marca 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Marca 2020 @HolenderskiGrower Zgadza się, będzie za niski 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Marca 2020 7 godzin temu, HolenderskiGrower napisał: czytałem o stopniowych uszczypnięciach gdy box jest mały, chodzi mi o szczypanie łodyg @HolenderskiGrower ale jak uszczypnięciach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Marca 2020 @Tester chyba o supercropping chodzi, tak się domyślam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Marca 2020 to łamać można łodygi jak najbardziej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) 16 godzin temu, HolenderskiGrower napisał: czytałem o stopniowych uszczypnięciach gdy box jest mały, chodzi mi o szczypanie łodyg. Co powiecie na ten temat? pinch (z ang. szczypać) - to o supercropping chodzi. Nie łamie się łodyg jak chaberdzie na ognisko tylko ściska się łodygę dwoma palcami, żeby zgnieść włókna w środku, wygląda jak złamana ale faktycznie złamana nie jest. Nie mam doświadczenia ale zrobiłem sc na mojej testowej roslince, żeby zobaczyć co i jak. Ja polecam wersję 1, łodyga sztywna, topek się nie przewraca. W drugim przypadku łodyga jest wiotka taka i nie stoi sama w pionie, muszę ją podpierać Edytowane 22 Marca 2020 przez Wentyl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 22 Marca 2020 Dokładnie tak supercropping. Lecz już jest za późno bo na flo przełączyłem. Jakoś to będzie będę ją tak owijał ze się pomieści, przynajmniej mam taki plan i nadzieje A co do Leda to nie będzie problemów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach